HESTRA !

Hej gott folk ! Sitter hos Bea nu och försöker tvinga på henne en klänning som är ursöt. Går inte så bra ! Sen ikväll drar vi till Viktoria och har kul.

Hestra ! Åkte bussarna vid 4 och sen va vi framme 6 kanske. Sprang skitfort till skiduthyrningen och hmnade ganska långt fram i kön trots allt. (y) Fick våra saker, pjäxor, skidor, stavar osv. Men under en jävla hetta. Haha. Efter en timme var vi alla fall ute i backen och  jag och caroline lärde bea och louise att åka skidor. Bea var duktig och louise lite sämre. Haha. sen drog jag och caroline iväg och åkte lite högre upp. Tröttnade ganska fort på backarna, men lurade med Bea och Louise uppåt senare iaf ! Duktiga var vi allihopa. Sen bussresa hem , underbart kul där också.

Det bästa på dagen var ändå när jag och bea trillade. Vi skulle gå tillbaks till bussen för hemresa och få går man även upp för en mindre backe. Jag ser att det är isigt och halt men inte bea. Nej hon bara klampar på och såklart trillar hon och i farten drar hon med mig också. Så där ligger vi och skriker och garvar och alla runtom oss också. (y)

Och också när jag och caroline skulle hoppa av sittliften. VI skulle åka av den och vi fastnade med skidorna i varandras skidor. Haha ! Lyckat. Såklart skriker vi och ett gäng killar garvar åt oss. Haha !



En glad och utmattad Caroline efter bussresa och skiduthyrning men framför hestras största och härligaste backe !



Nykissade Daniella och Caroline , Glada och ska snart ge sig ut i backarna !

Helg !

Fredag och allt känns okej ! Inte alls konsitgt eftersom det är just fredag. Kom hem från skolan för några timmar sedan och de va väl lugnt . Datasalen på spanska och so och läsa på svenskan sedan idrotten och badminton och pingis. Fick väldigt ont i armen dock . 

Nuuuu .. ska jag snart dra iväg till skolan igen där bussen bär av mot Hestra ! Åh så kul det ska bli ! Har packat en massa och gjort god mat. Så snart ska jag alltså iväg och kommer inte hem förrän inatt någon gång. 


HIT ! oh kolla så mycket snö .

Det har även snöat i lilla Halmstad idag . inga stora mängder , men snö som snö . 

och sist vill jag gratulera Viktoria som fyller 15 idag ! Grattis din knullmyndiga jävel :):)

Ha det bra i helgen så skriver jag om min resa imorgon :)
 

mondayy !

Skolan som va ganska chill idag . Hände väl inget speciellt dock.

Sen stan med mina tjejer och köpa lite presents till Vickan som fyller år på fredag ! Haha , mycket skratt osv :)

sen bussen till Kyrkis där jag tränade mina småbarn tillsammans med Clara !

Och lilla Majken som är så söt klarade äntligen kullebytta helt själv ! Oh så glad hon var efter det. Hihi .

Sen hem , äta , duscha och ska faktiskt snart lägga mig och läsa tror jag ! Har mycket att läsa helt plötsligt.


elin melin !

Vaknade vid 9, tidigt, för att åka till elin. Så vid 11 kom jag dit så snacka vi typ massa bara och sen drog vi ner till HFGs klubbgrejs där elin ska ha fest tonight :) haha , så fixade vi där med massa ljusslingor osv. skrev en massa shit på en sån whiteboard. oså bara kommer deras tränare och ba ser allt ;p höhö :) aja , sen hem till elin och äta och sen sitta vid datan. massage m.m :) sen drog jag hem och hemma kollade jag top model .

SÅ KOM MAMMA HEM IGEN OCH GISSA VAD HON FIXAT , DANNY SAUCEDOS AUTOGRAF , MIN STÖRSTA IDOL VAFAN ! 

åååååååååh överlycklig ! hon hade typ träffat honom på tågstationen i Malmö ! Åh .

aja sen försökte jag få brorsan att posa lite för mig så jag kunde ta lite bilder och göra om , gick la sådär xd



shalala , :)


frisk , tillbaks i skolan !

Gick till skolan idag för mår bra igen .
- Svenska
- Spanska
- Matte
- Drama

Slutade ett sen ut och springa ;)
Nu kollar jag på tv och väntar på top model typ . :)

huhu, imorgon blir de stan typ :)


hemma !

Hemma idag .. Faktiskt skönt trots att det är tråkigt. Har städar en massa och annars bara vilat . Blir nog till skolan imorgon för mår bra nu . Bara lite huvudvärk. Ska inte göra något alls sen, bara kolla tv och slappa .

Syns imon raggers !


vinterkräksjukan (y)

Min natt var värst ! Vaknade hela tiden och när somnat fick jag sova i en kvart innan jag vakna igen. Så jag gick ner för att ta något att dricka , mineralvatten. Såklart vänder sig hela magen och in på toan och spy . Svimmade typ och jag såg ingenting och öronen tjöt. Mamma kommer i fullfart men svimmar ute i hallen . Jag får panik och när jag väl fått upp henne och lagt mig i sängen så kan jag inte sova alls. Vid 6 vaknar jag igen och mår skitilla igen. Så spyr upp sånt vattnigt. Uscha !

Skulle också egentligen till tandläkarn , men så blev de inte . Idag har jag typ bara sovit och vilat .
 Missar träningen igen . (n)

Tack till alla som bryr sig om mig nu när jag inte mår bra . Hoppas att jag kan komma till skolan på tordag i alla fall , har grymt mycket att göra.

Ha det bra allihopa !


söndag , måndag

Söndag; först kyrkan och sen med Louise till hennes dans och glo på de i 1 ½ timme . ;) hihi, sen på kvällen träning . gick inge vidare men knäet kändes bättre (y)

Måndag ; skola och typ segt . va 4 tjejer i klassen , mohihi . aja hände inget speciellt .

Sen på kvällen träning med barnen . Var inte så många idag , vilket var skönt.

de va allt från mitt otroligt spännande liv  ;)


hål i örat dåva :D

Vaknade vid halv tio men låg kvar i sängen till 11 o myste + skickade sms. Sen upp och fixa mig och sedan till stan där jag gick upp till eva salongen och där tog jag ytterligare ett hål i örat ! hihi , gjorde ont som fan , men fint blev de la . Sen hämtade mamma mig så åkte vi hem och åt osv. sen sov jag i ngra timmar och sen hamnade jag vid datan.



Dagens ;
tröja - H&M - 149 :-

fredag

Ganska bra dag ! Skolan som vanligt och först spanska , glosor och film , sen svenska och so, då vi jobbade i datasalen. Sedan mat och sist idrott. Hade betygsprat på id och hon sa att jag typ kommer få MVG :) hihiho .

sen blev det stan med älskade clara , och köpte ett par shoes. clara köpte en asfin tröja .

älskar dig , tack för du alltid lyssnar på mitt tjat ! ♥

Imorgon ska jag ta hål i örat ;o Haha.


SOMMAR NU ?

Skolan , och de hände massa stuffs idag , typ asmånga slagsmål. Först såg vi ett litet mellan ante och filippo sen när vi kom tillbaka till samma plats , jag o bea , hade Hagge och Filippo bråkat asmycket. Hahah , fick på film från amanda , hela filmen ligger ute på youtube också ! haha cp . Iaf skulle alla slå ner ngn jonas. jag och bea hängde med och skulle kolla men han va kyckling och vågade inte komma ut. Hahah ! Sen vände allt och helt plötsligt skulle de slå en annan kille jag känner . Så fick ryck och typ sprang in till han och skyddade han och allt . Aja , men det gick bra sen.
Bortsett från slagsmålen vare en bra dag. Gjorde mattediagnos och tror de gick bra . Sen hade vi foto men satt och jobbade med so ,

Jag är pinsamt trög !
Padde; sen är de slagge !
Jag; Vem är slagge ?
Lalle; men ååååh , slang för slå ner
Padde; allvarligt viiste du inte de ?

snart visste hela klassen att jag va så trööööög xd

ÖVERLYCKLIG HAR BESTÄLLT BIKINISAR !!!

Det blev en leopard och en typ brun/grå. + en underdel som matchar till en överdel jag köpte förra året.
Allt från H&M !




Harre bra i sommarvärmen alla stekare !!


Skolan suger !

Kom på att jag har en blogg !

Har inte skrivit sen typ måndags . Haha !

Tisdag: Skolan som vanligt och hände väl inte så mycket spännande. Först Hemkunskap då vi lagade fiskpinnar och potatis som alltihop blev misslyckat för mig, amanda och beatrice. Efter det hade klassen engelska då vi bara läste typ . Sen so , och sist matte. Matte är nog det som är jobbigast . Ligger jättemycket efter och ska göra Diagnos på torsdag så måste plugga för har inte jobbat med allt som kommer då. Aja ..

Sen blev det bara att kolla på träningen för har skadat knäet, vilket jag aldrig gör om. Varken att kolla eller skada knät ! Fy så tråkigt


Onsdag: Skolan och först gympa då det var racketsport. Mest rundbadminton. Sen spanska och de sög , sen teknik och fick tillbaka uppsats om uppfinning , Fick VG på min uppsats om skiftnykeln. Sen fysik som bara gled förbi och sen slöjd då vi fortsatte på våra sticken. Sist bild och skulle göra ngt med former osv.

Hemma nu och ska plugga på biologin vi har tills imorgon .


sommarpojkarna !

Skolan idag , som vanligt. mentorstid där vi höll på med massa meningslösa frågor om livet och shit. sen svenska då vi jobbade med ordkunskap och sedan matte innan lunch. efter lunch blev det biologi och sen so kollade vi på film. sen engelska då halva klassen klämde ner sig i en tvåsitssoffa i bibblan. självklart hamnade man underst .. Hahah ! Kul hade vi. När läraren lämnar klassrummet dök våra vänner upp , dinosaurien och co. Hihihi , älska dom . Typ alla knäcker sig. Sen slutade vi och jag drog hem. Senare blev det minigympa möte med ledarna och ska nu fortsätta på min bokrecension om Gossip Girl .

Längtar förbaskat mycket till sommaren då jag och mina sommarpojkar, beatrice louise och caroline ska världens roligaste . <3

harrrre nu :D 


Fredag med brudar.

Började med skolan, det är konstigt men jag mår alltid skitbra i skolan ! I alla fall så börjades det med spanska , vilket inte gör en jätteglad men whatever . snackar bort tiden med Vickan ! Sen so då vi satt i datasalen och jobbade med resurser. Fråga inte vad det är ! Sen svenska då det blev till bibblan och låna bok som man ska läsa. Tog ngn cpbok. Så va de lunch och idrott. Chill !

Hela dagen gick alla runt och kallade lilla mig för Biffen ;o Hihihio

Sen blev det hem, byta om äta fort och sen till bussen som tog mig till stan. Bussen var packad! I stan träffade jag Louise , Beatrice och Caroline , Mina brudar , så gick vi och hyrde film och sedan kom också Lisa och Vickan så tog vi bussen till Arosfortet. Sedan kom amanda också körde vi i två lag. Det var väl helt okej och mitt lag vann ju förstås !!

Sen blev det in till stan igen och köpa godis , sen hem och äta och sen till Louise , dit kom alla andra också så kollade vi film och käkade godis, snackade om allt och hade kul.

Tack för en grymt kul kväll/natt alla brudarna ! ♥


SNÖ ! ♥

Vaknade imorse vid 6 , kändes konstigt att gå upp så tidigt efter ett sånt långt lov . Kom i alla fall upp och också iväg till skolan då jag till mina stora förtjusning märkte att stora vita tussar kom från himlem ! Åhhh , så glad man blev , det var dock snorhalt och höll på att trilla flera gånger .Kom till skolan där alla var skitsega , men inte jag , jag var på min bästa humör vilket alltid gör de flesta ännu surare ! Började med svenska och om ni trodde det skulle bli en mjukstart trodde ni fel . Hade massor att göra och läraren var inte sen med läxor . Sen blev det ut och byta skåp med Niklas , HAR NU ÖVERSKÅP !! och är överlycklig . Hhihiho , sen blev det spanska och ny lärare, igen. Karen , Hallao ?  I alla fall , sen mattte och upptäckte att jag ligger ganska mycket efter . Så jobba jobba , sen efter maten en mattetimme till . Sista blev foto och det suger som vanligt , gick istället till kiosken och köpte godis och sedan tillbaks och sitta vid en dator och snacka med girls !

Imorgon blir det bäst med mina allra finaste tjejer !  ♥


SNÖÖÖÖ !! det allra bästa med vinter ! Trots att man blir mulad, äggad osv är det underbart med snö !

alla människor som ska vara så sura hela tiden -.-



äääh , slutar skriva , ska raka benen för har idrott imon . mihhi ,


louisecarlsson ♥

Åh precis hemkommen från stan .

Såklart missade Louise två bussar så fick vänta på mitt enda sällskap i en halvtimme . Haha , hände såklart en massa spännande redan då . Blev attackerad av en massa äckliga duvor på torget där jag satt helt ensam . Usch . Aja sen kom i alla fall Louise så gick vi och bytte ett par byxor till henne och sedan köpte jag en tröja på H&M som var mitt enda inköp idag . Så strosade vi runt och träffade en massa folk . Hahah , lilla krönlein skulle få en kram men både jag och clara hoppade på honom samtiditgt .. Hihiho , :) sen blev det fika på Espresso House , varm choklad och mys :) Sen träffade vi en massa andra igen och i slutet hade vi sällskap lite med Alex . Sedan hem och ska snart duscha , fyfan vad jag behöver det just nu !


För att Dannys nya skiva är den bästa ! Alla låtarna är grymt bra ! Hihihio kan inte sluta lyssna på honom . I denna skivan är det mest disco men också en lite mer hiphopig låt tillsammans med Lazee . Gryymt bra ! Ladda ner, köp vadsomhelst men något man måste ha !!


Att den fördömda skolan börjar imorgon . Längtar inte till det kan man säg .. !!



morgon

Vaknade vid 8 idag . (?) Skönt att stiga upp tidigt och sedan åt jag lite frukost och läste lite . Hahah jag typ läser jättemycket nu för tiden , Weird ! Aja somnade om sedan vid nio till tjugo över tio . Och då blev det fart på mig må jag säga !

Snart blir det stan med Louise ♥

Skriver sen !


Slapptisdag !

Vaknade halv tio , kyrkan kl. 11 och sega sönder . Sen hem och lagade cykeln som varit punkad och sen bakade jag med lilla mamma . Blev jättegoda kärleksmums !

Kollade senare Forest Gump . ! Åhhh loveit !

Sitter här och ska sova tidigt idag .

Imorgon blir det stan med Louise som jag längtar efter !


Plus idag till att Gina Tricot säljer ett linne som heter Daniella !! Är det inte häftigt. Kanske inte speciellt snyggt men ändå ! Linnet finns på denna länken ; https://www.ginatricot.com/se#/product/26137100


beatrice ♥

Igår vaknade jag runt 11 och åt frukost, fixade mig och sånt . Senare kom Beatrice hit. Satt vid datan, snackade och lite sånt . Haha , satt och spela ett spel hela tiden , haha fyfan så kul vi hade , helt meningslöst spel ! Vid åtta drog vi in till stan för att hämta biljetter till bion vi skulle se , "Allt flyter". Sen blev det fika på Vattenporten och sedan till bion och kolla på den underbara filmen. Och den var bra ! Loveit ! Handlade om ett gäng som skulle komma till VM i konstsim . Skitkul film verkligen , Men bara vi som satt och skrattade typ . Men bra film !




Sen hem och sitta uppe , skratta , filma och ta bilder till 2 , sen gick vi och lade oss och somnade kanske 3.

Idag sov vi till 2 och då åt vi frukost . Sedan vid 4 gick vi ut på promenad och det var grymt skönt men skitkallt .

Sen hem och göra varm choklad och kolla på Föräldrarfällan. Loveit ! Sen åt vi och sedan drog Beatrice hem !

Ska nog duscha och sånt nu och sen titta på 13 snart 30 !

Ha de Raggers !


Dålig uppdatering .

Har inte lagt in något om gårdagen så här kommer det .
Vaknade tolv och då blev det det gamla vanliga frukost, dusch och fix . sen kl. 4 kom morbror med familj, min andra morbror med familj och mormor .. Eftersom vi inte träffat morbror blev det julklapp , Fick Dannys Nya skiva , Set your body free. Mycket önskad . Sen blev det massa god mat och lite olika . Sen när dom åkt hem somnade jag direkt !


Bara för elin tigger !

På Eurostop åt vi ju på McDonalds och i kön framför oss stod en pappakines. Med sig hade han sin familj som bestod av fru och tre barn, två små och en äldre. Barnen sprang runt och lekte osv. Och sedan kommer den lite äldre fram till kön och sin pappa . Han verkar ha något fel om man säger så ..
Killen: Ska du ha kaffe?
Pappan: Nej
K: Coca Cola ?
P: Ja
K: Vilken smak vill du ha på din Coca Cola ?

Hahahah , detta tyckte Elin var kul :)


Dagens

Blev bowling med mamma och bror vilket man kom tvåa i , sen stan med elin, emma och caroline ! Carro jagade jeans och vi andra släpades efter ! Haha ! Den kvinnan alltså .. hopplöst .. Kunde dra iväg lite med Emma och köpa en foundation i alla fall .

Aja trevligt ändå . !



Plus för att det helg snart igen ! Mohahah kommer nt på något bättre !



Idag är det en riktig diss på G .. Jag stordissar Mix Megapol ! Ja dom har ju kommit till på RixFms gamla kanal i Halmstad nu . Och gissa om jag pissar på dom ! Skit alltihop .
1. Dom spelar bara en massa gammal skit .. Har dom i ngt band från 1700-talet eller ?
2. Någon ska snacka mellan varenda låt . Hallå låt det rulla ..
3. Alltid samma visa ; Vi blandar dagens Hits med det bästa från igår , Vart är dagens hits ? Hallå ?

Uscha på den skiten .. Fortsätter lyssna på RixFm :)



Loveit !

Nu ska jag nog dra mig till sängen ! Mysigt det i alla fall . Inget planerat för imorgon än . Aja ..

Ganska sålig uppdatering idag , men ni ska få lite plus och minus !



Ett stort megaplus för 2009. Detta är året då jag ska blogga som ett fån, fokusera på skolan, ha en bra sommar ,ha kul med vänner och ha ett underbart år ! Känns lite tråkigt att lämna 2008 bakom sig som var ett väldigt lyckat år men vem vet, 2009 kan bli bättre !



Ja , vad ska man sätta ett minus på i dessa glada tider ?
Jo nu vet jag ! Att mitt minne suger ! Hade jättemycket ideér till minusar , men dom är som bortblåsta nu ! Fun ! Och jag glömmer allt . MINUUUS !!

Men vi hörs imorgon ,

Sov sött kisar


1/1 2009 !

2009 nu . ett nytt år med nya förväntningar, mål osv.
Satt dick inte hemma hela natten igår . vid halv tolv drog jag bort dit familjen var. Till frida där var också Max, Adam & emma med sina familjer. Började och gå ut och smälla lite ! Sedan vid tolvslaget kom alla ut så blev de skumpa och raketer ! Loveit ! Försökte skicka iväg en massa sms , När jag skickat till hela adressboken var kl. 1 .. Var sjukt kallt och när vi kom in blev de en massa musik och alla var skitglada !

Ganska kul trots allt ! Hemma vid tre .

Idag sov jag till 2 och inte gjort så mycket . Är nästan helt frisk också (y) . Bara halsen kvar eller vad man ska säg .
sen blev det kyrkan där man träffade världens bästa flickor , louise och caroline !

  


Tack för 2008 , hoppas på ett bra 2009 !  ♥


RSS 2.0