Lördag !

Fredagskvällen var lyckad. Det var faktiskt riktigt kul! Så tack för allt Sanna !

Vaknade idag och mådde sjukt bra ! Drog till stan med familjen och var där en stund. Inköpt blev ett nytt nagellack samt en produkt för torra nagelband vilket passar mig helt perfekt. Ska prova den ikväll !

Annars ar dagen bestått av lite tupplurar här och där.

Kvällen har varit chill och jag har bara suttit i soffan och proppat i mig godis och kollat Melodifestivalen. Är inte så insatt i det hela men de som gick vidare blir säkert bra !

Imorgon blir det upp tidigt för ska till kyrkan eftersom jag ska konfirmeras till sommaren !

Min bror köpte ny mobil idag också , gissa om ja är avis !

Ska surfa lite på träningar nu ! Typ TK och Form , priser och erbjudanden , några tips ?




Fredag ! "Jag tror på rött"

fredag , och äntligen helg.
Dagen spenderades i skolan , hände en del idag. 5 mobiler + ett antal plånböcker blev stulna på idrotten ! fyfan va kasst av de som håller på och snor och skit.

Men i alla fall var skolan sjukt seg , och inte minst idrotten. jag hatar fotboll ! Skitsport.

När jag kom hem från skolan blev det dusch , och måla naglarna , jag tror på rött !

Ikväll blir det lite fest. Dock privat ! ;)




Dagens ;
Tröja : gina tricot.
Jeans ; Turkiet



beställning gjord.

Dagen har varit bra, vädret suger.

Hade vanliga lektioner som stinker skit. Men på projekttiden drog vi ner till tennishallen och spelade turnering i tennis. Gick inte bra för mig, men allt är bättre än vanligt skolarbete.

Efter turneringen stannade jag och Jill kvar och träffade lite folk. Haha ! aasu shit. den tjejen har power och energi.

Nu har jag och mamma precis avslutat en beställning av kläder från H&M.




mobil !!

Efter skolan blev det stan där jag bytte mina skor så nu har jag två 37or :) perfa !

Sitter nu och letar mobil. Har en superduper gammal z610i. gosh, lite så man skäms ! så nu är jag supersugen på ny mobil. Vill ha en bra mobil, gärna tunn och liten med bra kamera. Vill inte ha uppfällbar eller med uppskjut. Dessvärre får den inte vara för dyr. ;)

Just nu kollar jag närmre på dessa ! både undebart snygga, :)



Men en sak återstår . hur ska jag ha råd med denna skönhet ? ;o

Pengar ! Pengar är allt just nu. Vill köpa så mycket. Jag vill beställa en massa vårkläder, och färga håret, och en moppe tänkte jag också fixa , och den där väskan, osh !


dagens !

Nu ska jag strax till skolan där vi först har idrott. Efter skolan blir det till stan och byta skorna och sen hem och plugga.

Dagens :



T-shirt : Pappas
Jeans : JC
Sjal : Gina tricot


i fokus; hudvård

Hemkommen från träning , har också hunnit med att duscha och gjort huden gott. 

Efter min varma dusch geggade jag klart in lite inpackning i håret och därefter var det hudens tur. Det blev tjocka lager hudkräm över hela kroppen och ansiktet fick en mask pålagd, 

Tips !
* Händer och fötter kan man behandla på samma sätt. Smörj in med ett tjockt lager fet hudkräm och sätt på dig sockar eller vantar, låt verka under natten. På morgonen har du underbart mjuka händer och fötter. 

* Fötterna kan du också fila, om du har torra hälar så fila med en stor fil, duscha, tvåla in fötterna noga och när du kommer ut lägger du på ett lager av hudkräm och på med tunna sockar.

Nej nu ska jag tvätta ur inpackningen och masken. Sov gott allihopa .


min underbara dag ! (läs förjävliga)

Fettisdagen idag, har ännu inte ätit någon semla och planerar inte det heller.

Dagen började hos tandläkaren. Och tydligen har jag något fel i kindtänderna, de sitter snett och har för lite plats, så jag ska till tandregleringen och checka de, huh ! Sen till skolan där det blev hemkunskap och piroger, och dagen gick vidare och hade engelska och so, då vi kollade klart på filmen Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö , bra film enligt mig.

Slutade ett och vidare in till stan, klart missade jag första bussen. kul. Väl inne i stan hade jag mycket att göra, så började på stadium och kollade ut ett par skor som jag sedan köpte. Skulle också köpa några tröjor på H&M klart som fan att de inte finns. får väl tvinga mamma att beställa de på nätet. Men glad är jag i alla fall för skorna när jag åker hem, men när jag öppnar lådan härhemma ligger där 1 37a och 1 39a !!! *Raseriutbrott* Blev arg som ett bi , min vanliga otur.

Sedan blir det också träning i tre timmar ! huh


måndag .. igen

fyfan för måndagar ! och särskilt efter lov. men hasade mig i alla fall till skolan, som faktiskt rullade på bra idag ! hade två vikarier vilket alltid är lika trevligt, så det blev film på svenskan och son !

aja . nu är jag i alla fall hemma och har checkat bdb och facebook, ska snart till kyrkskolan och träna mina småttingar tillsammans med clara ! sen blir det kanske plugg, kanske !



Dagens ;
Linne från Gina
Kofta från Cubus
Jeans , Nudie från JC
 

bara på bloggen !



så exklusivt det bara kan bli !


facebook !

Osh, här är man modern allt ! Har skaffat facebook , Skynda dig du också att skapa ett konto på www.facebook.com !

ouff, äntligen i sverige !

Äntligen är jag hemma igen ! Åh som jag längtat de sista dagarna. Men nu är jag i alla fall hemma igen i Halmstad ! Och som jag saknat er alla !

Så efter ett dygns bussresa är man sådär trött, skittrött ! Konstigt eftersom de enda jag gjort det senaste dygnet har varit att sova, kolla film och bara läst tidningar. Ja, så ingen träning för mig ikväll.

Men en ganska bra vecka har jag haft. Och det har faktiskt varit mycket soligt. Varje dag, det betyder ju såklart en massa fräknar. inte så kul , Haha ! Och en massa god mat har vi också fått ! :)

Infogar bilder , Enjoy ! :)






i italien !

Hej alla blogglasare derhema i kalla Sverige ! ( inga svenska krumerlurer har inte !) Haha , jag sitter i annu kallare Italien pa skidsemester ! Har det bra , men vill anda hem till er .

Vi har i alla fall mycket sno, sol och god mat varje dag ! Bra skidakning har vi ocksa, plus ett fullsnockat hotell med skaningar. Haha , jobbigt ! Men inget man inte kan leva med. Ungefar sa leget e !

Men pa sondag anlander jag i alla fall till Sverige igen, tills dess far ni klara nagra dagar utan mig !


hejdå halmstad, hejdå sverige !

...

nu ses vi inte på ett tag !

Nu är klockan snart halv elva och ska bara fixa håret efter dusch och sedan tvätta mig så blir det sängen.

Det mesta är klart för morgondagen nu och kommer inte hem förrän nästa lördag. Så ingen blogg på över en vecka, kika in igen då !

Vad ska jag skriva om ?
Nu har du makten att tycka vad jag ska skriva om ! Vad ska jag skriva om i fokus- inläggen? Vad ska få stå i rampljuset? Kommentera vad du vill se mer av och vad du vill veta om mig ! Nu när du har chansen ! :)

Ha ett underbart sportlov !


i fokus; hårvård !

Är du som jag ? Trött på trassligt, fett, slitet och glanslöst hår ?

Folk brukar säga att jag har väldigt fint hår, lent och glansigt ! Trots att jag plattar det varje dag är mitt hår inte trassligt och sådär jobbigt. Så till viss del håller jag med ! Detta beror nog till mesta del på hårvården !

Håret slits väldigt mycket och det är inte konstigt om man till exempel fönat, plattar, lockar och turperar håret ofta ! Jag är sådan, Då är det viktigt med bra hårprodukter . Jag tänkte ge tips på lite olika medel jag använder.

 

Två av produkterna jag använder i håret är dessa !

Sunsilk: I denna serien finns några olika produkter, shampoo, balsam och säkert en massa inpackningar osv.
Den orangea är till för slitet hår, care and repair. Bara läs på förpackningen för att få en produkt efter dina behov och din hårtyp.

Waterclouds: Ett ganska så känt märke och bra produkter. Jag använder dess hair mask / inpackning. En mycket bra produkt. Håret blir silkeslent och glansigt. dock ska den sitta i i tio minuter ungefär vilken kan uppfattas som ganska länge. Men vill du ha fint hår kan du inte ligga på latsidan !

Sen är det såklart viktigt med värmespray !

Snåla inte på produkterna ! Slit med hälsan ! :)

torsdag

Idag är det torsdag , haha om ni inte visste de :)

Skolan och hade spanskaprov vilket jag hoppas gick bra . Hade också badminton på projekttiden , turnering. Aja , förlorade första , och enda matchen . Men vad gjorde de ?

Sedan blev det stan med Louise och checka lite. Vi fikade och gick runt och fönstershoppade. Haha , skulle köpt skor men det gick heller inget vidare.

Nu är jag hemma och ska ta en dusch. Sedan ska jag bara packa packa. Har inte packat något och drar imorgon vid 10 . Ska till Italien. Ska inte bli så värst kul, men härligt ska det i alla fall bli att komma ut i snön. Så är ledig från skolan imorgon , vilket är skönt. Men usch , ja missar en massa roliga saker, och kommer sakna lilla Halmstad så otroligt mycket!

Får sätta fart nu om jag ska få med allt.

hörs senare !


i fokus.

I denna nya Kategori fokuserar jag på saker jag tycker är viktiga. Jag tipsar , jag trixar och jag delar med mig av alla smarta ideér som ploppar upp i huvudet , Låter det inte helt fantastiskt ?


ge oss värme !

Onsdag idag och har nyss bäddat ner mig i soffan framför tvn med min laptop i knäet. Kan ju inte klaga direkt.

Kom hem efter skolan och pluggade i en timme kanske . Har 2 prov imorgon + en redovisning, Men hallao ? Är det inte lite mycket till en dag . Aja lärarna har ingen koll.

Skoldagen idag var faktiskt kul. Dagen började med boxning på idrotten, vilken värk man fick i handlederna och knogarna. Efter det träningspasset skakade mina händer hela dagen. haha ! Är jag så klen ?

Sen blev det spanska och det suger . Sedan teknik och det är faktiskt chill. Sedan fysik och alla kom på mig med att flörta lite extra med Backe , haha men har man bara G så ..

Sedan blev det slöjd och sen bild. Ganska lugn dag, sen kommer man hem och jag blev jättearg. Alltså på riktigt helt förbannad. Jag har ingen aning varför men jag tror de berodde på att det är så stökigt. Kan inte leva i oreda. Usch. Men orkar inte heller städa. Mitt liv går ihop ?!

Bakade chokladbollar också :) haha ! Jag är nyttig . 

Hade tänkt packa för Italien , men vet inte vad jag ska ha med mig... Börjar bli lite panik nu. Åker ju på fredag , ska senare oåka till ICA och köpa godis och någon túdning till resan.

Och vädret ? Hallå ? Vart är värmen vi går och väntar på ? Nu kommer det bara en massa onödig snö och kyla ?

Bjuder på en bild med min balla mössa :)



Nu ska jag kolla the hills. Oj har missat en hel del !


måndag

Hej alla fans :) Hhiho . Idag vare skola och det sög kan jag bara påstå.
Tänkte slå upp böckerna och börja plugga, blir nog inte så . Haha fastnade vid datan .

Ska träna barnen senare


club secret !

Club Secret var bäst. Caroline och Louise kom hit också fixade vi oss ganska länge . Sedan bar det av till kåren och vi var dock lite sena , men fint folk kommer sent . Där träffade vi Jill, Bea och Vickan Det började riktigt lamt. Vi funderade på att dra hem. Men vi gav det en timme och det blev faktiskt riktigt kul. Vi dansade asmycket osv. Massa snygga killar också klart :)

Kommer nog lite bilder senare :)

Och idag är det söndag och har precis varit i kyrkan eftersom jag konfirmeras och där träffade man alla underbara tjejs. :) Hade mycket att prata om efter gårkvällen :)

Ska snart till Kungsbacka och kolla på pjäxor, Haha !


GÖTEBORG !

Hemma från gbg , åh så kul jag och elin hade :)

Gick upp halv 8 och sedan gick tåget vid halv tio. Var i Gbg vid halv 11 och då bar det av till nordstan. Vi hittade en kul butik som hette Missäy ! Elin köpte ett snyggt linne där. Men det konstiga var att alla kläder där hade one size !? Vidare på vår shoppingtur blev det besök på bl.a H&M, Gina , bikbok, Zara, TopShop, Cubus, Rut m.fl. Men dessa var bara ett fåtal av alla butiker vi gick i :) Elin shoppade som en kung medan jag, som hade begränsat med pengar, höll igen lite. Men såklart gick jag inte hem tomhänt. 

Det blev lunch på donken och sedan lite tur till Arkaden. 

Tåget åkte hem halv 4 och hemma vid halv 5 :)

 




bästa dagen med elin :)



Dagen i bilder ? Besök http://ddniella.bilddagboken.se/p/main.html


snabb blogg innan sängen ,

Kom nyss hem från kusinerna. Det blev sent -.-

Ska snart krypa ner i sängen som lockar supermycket och sova gott.

Hämtade mina bikinis och jo, leoparden hade kommit, eller åtminstonde överdelen. Det hade blivit något fel så underdelen kommer inte förrän i april . Blä på de ! Alltid ngt som går snett .

aja . morgondagen ser man ju fram emot , gbg :)

Ha en god natt , det ska jag ha , även om jag måste gå upp halv 8 imon , so what, det är gbg värt ;)


mamma ♥

Äntligen fredag och en fullspäckad helg faktiskt. Jag ska bl.a till Göteborg med Elin och lördag kväll blir det Club Secret med tjejs ! ♥

Skolan idag var väldigt lugn faktiskt. Och idrotten är bäst ! Pingis med Lövis, Louise och Jonte (y) gissa om man torska.

Har nyss varit och klippt mig och jo , det blev okej ! Det blev .. kort. Jag som tänkte spara och hade äntliogen fått lite längre hår. Aja, de slitna topparna är nu borta.

Nu ska jag strax dra in till stan och där träffa mami och kolla synen på Synsam.
 
OCH stort grattis till min mamma som fyller år idag. Och fick världens mysigaste frukost. Medan mamma stod i duschen fixade vi övriga frukost med ljus, blommor och mys . Hon fick även ett presentkort på Pret a porte , affären hon älskar och även en Sverigelott. Såklart hade vi plockat en med vinst, så 50 kronor till mamma ! Och ikväll ska jag bara mysa med födelsedagsbarnet :) ♥


Men innan kvällen ska vi också till kusinerna som fyllt år !

+ att mina bikinisar jag beställde för ett tag sedan kommit , det är nog dock inte alla plaggen. Leopard-bikinin får vänta till april.


Mamma ♥ daniella !


jag älskar dig


torsdag !

Ganska så okej dag idag . Och trots all snön som kommit inatt ( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ) blev jag inte mulad. Haha !

Skolan gick undan idag och vi slutade tidigt på de flesta lektionerna (y)

Sen in till stan med Clara och kika lite. Och jag hade bestämt mig att inte köpa någonting i stan innan lördag, då jag ska till Gbg med elin. Men såklart kan jag inte motstå frestelsen att köpa en tröja på rean på Gina ! :) åhåh . Kostade bara, lägg märke till bara, 79 kr. Förr kostade den 199. :) Hade lite ångest innan men det känns bra nu ;)

Nuu är jag hemma och ska snart duscha lite. Au ! Sedan blir det nog bara data eftersom jag 'råkade' glömma alla läxorna i skolan :)

Mumsigt.

Vill bara tillägga att jag ätit godis idag ! Min diet att äta gröt och inget snacks sprack. Haha ! Prutt på de. 

Ska slänga mig i duschen , hörs kanske senare :)


onsdag, kväll !

Skolan var helt okej idag. Ett megaplus för att vi fick se lite snö idag !

Efter skolan var det direkt hem och slänga i sig något att äta. Och vet ni vad? Jag år gröt. Gröt är gott, nyttigt och mättar super. Inget småätande här inte :) Sedan in till stan där jag skulle möta pappa. Först gick jag ensam och hittade en top på Gina som jag köpte.

Mötte pappa och vi gick och köpte present till mamma som fyller år på fredag.

Sedan hem och äta och nu är jag här. Har precis kollat på lite andra avenyn avsnitt.





Morgon igen !

Sitter här påklädd, sminkad och fixad och ska snart dra iväg till skolan. Haha ! Klockan är tjugo i nio! Hade håla första lektionen så fick sova lite längre :) mysigt. Men ska fortsätta förbereda mig . Inget annat händer idag, blir en pluggardag !


good morning gorgeous !

Hej alla morgonpigga kisar, och alla trötta också för den delen ! :) Är klarfixad nu och ska snart iväg till skolan. Känns lite sugigt och sängen lockar. 

Efter skolan blir det barngympa och de är ju alltid mysigt ! :)

Ha en brau vecka !

 


(d)

Nyss hemkommen från Beatrice. Sov där inatt.

Gårkvällen var lyckat och kul. Vi kom till Vickan vid 7 och när alla kommit började vi äta. Gott! Sedan blev det lite presentöppning och massa användbara saker låg inpackade. Sedan blev det film en stund men ingen kollade så vi gjorde andra saker.  Senare blev det chokladfondue och spel. Gudagott ! Jag och bea åkte hem vid 1.

Vi somnade ganska snabbt och idag vaknade jag vid kvart i elva och bea kvart över. Så blev det frukost och lite film!

Tack för en kul kväll alla tjejer !

Ska nog skriva bokrecension nu på engelska! -.-

Grattis till Louise som fyller 15 idag ! :))


RSS 2.0