sommardag ,

Vaknade typ 10 , men då skulle man med till tippen och slänga skräp.. Sen kom jag äntligen hem och gick ut i solen :) Så varmt de varit idag. Jag hjälpte också pappa lite med att skruva i golvet i mitt nya rum. Åh det är snart klart :) Hoppade på studsmattan och sen har jag hamnat här.. Ha en bra sommarhelg ;)

fredag (:

Fredag idag , slutar 12 så skönt :)  Sen åkte ja hem . Så solade jag lite. Sen skulle jag sätta på radion så bara trampade jag på en vass kant så fick ett jack i hälen . sen bara blödde de i hela skon. Gick i alla fall tillbaks till skolan och åkte till stan med clara , emma & caroline :) Gick runt lite i stan å så , sen tog jag å clara bussen till gympan :) Tävling på söndag ju, fristående i två timmar. Tråkigt ! Men jag tror de behövdes. ;) Åkte hem och duschade å så , sen tyckte pappa min häl såg så hemsk ut så han var tvungen å tvätta av de och sätta på bandage. :d Och nu sitter jag och kollar på talang :) Ha en bra helg ;d  

blogg.se

hejhej . skaffat en blogg nu :) såg hon blondinbella imorse på tv . hon är grym :D så ja tkte de verkade kul .
idag va de skola å så . men idag va dom som ska börja till hösten där å så skulle man vara med en . jag fick pauline :):) jättesnäll tjej :) sen på idrotten var de orientring .. men jag å amanda klarade det ganska bra ändå tkr jag :D sen hem å skulle sola . meh då regnade de . meh ska hjälpa mamma med bakad potatisen nu ..:)

denna har varit min underhållning i eftermiddag :)

http://www.youtube.com/watch?v=oOxsNAjeN-A

RSS 2.0