stan med chics <3

Skolan var ju urusel idag , tur att man har världens bästa klass. verkligen ! Aja orienteringen med vickan var ju helt underbar , lerig upp till knäna ! Nåja , nästan iaf :)

Sedan blev det först maxi och sedan stan med Louise , caroline och beatrice. Vi hade mycket trevligt , och varmt. hihi , cyklade då förstås , min ide ! hihi , aja , in till stan och leta konfapresent till vickis . Allihop hittade bra grejer (:

Efter typ två timmar blev det fri shopping lr vad man ska säga ! hej , jag är shopaholic. Efter en halvtimme på gina var allihop helt döda men jag tvinga runt folket lite till .

Köpte :
- Randig tröja på Gina
- Shorts på Gina
- Linne på H&M
- strumpbyxor på H&M
- Jeans på Only
- Present till Vickan

Cykkla hem med Beaa och det var jobbigt . :)

Pappa kom hem idag också , fick en tröja från Weekday . Blårandig.

Tillägga att jag fick MVG- på min svenska bertättelse !! =D




onsdag !

Kul studiedag man hade igår då ! Blev bara plugg och städ. Började med svenska boken, skriva bokrecension och hitta fem val i den .. Sedan frågor om film som va SO och sist idrottsarbetet. Sedan blev det träning . Gick helt okej !


städade garderoben !

Onsdag idag och skolan som vanligt . Men på tekniken blev det datasalen och Torvald hade fixat ett föredrag om gymnasiet. Ingen aning vad jag ska ta men ingen brådska än .
Efter skolan blev det att sola på Meddo med Viickannn :D:D

Hem och äta lite gröt och kolla top model . Ikväll ska jag va hemma med kära mamsi <3


måndag !

Veckan har börjat igen !
Dagen bestod ett antal skitlektioner. Efter skolan blev det hem och kolla tv och sedan till barngympan ! Bara en gpng kvar nu och sedan grillning , sedan är det sluut ! ska bli skönt.

Imorgon blire studiedag. Ska plugga sönder dagen och på kvällen träna.

Käre far har åkt till sthlm denna veckan i jobb, hihi kanske någon överraskning från huvudstaden på fredag då ? :D

Nu ska jag nog sova , även om vi är lediga imorgon ska jag redan krypa i säng eftersom jag är grymt trött och sliten.


outfits

Helg igen och inget speciellt förväntas . Imorgon blir det golf och på kvällen till familjen Bankell. Söndag , hårdträning !

Ikväll blir det hemma kväll med käre far med maxmat och snarr ! :)

Dagen bestod av skola fram till halv tolv, hem och äta och sedan ut i snåret med tjejs , Jobbigt vare , men nyttigt ! :D

Hem och duscha och baka kladdkaka , sedan till ICA , köpte då lypsyl , godis och tuggummi . Hhiho , hem och äta och nu sitter man här.

Thats it.

Men tänkte nu ladda upp lite outfitsbilder !


Linne - H&M
Topp - H&M
Jeans - Gina Tricot


Topp - Danmark ^^
Jeans - H&M 


Topp - Gina Tricot
Kort överdel (?) - Gina Tricot
Shorts - H&M

Ska nu också börja skriva en liten lista på sånt jag vill ha ! :) hiho 
Meddelar snart vad det står :)
 


Tandställning ?

Skolan har då dragit i gång efter ett underbart påsklov.

Tisdagen var seg som vanligt , dagen hade inte så mycket att bjuda på förutom bullar på hk och ledaruppgift i gymnastikens hus för 6or . Det gick fint , till hjälp hade jag annie ! :) Tyckte vi klarade det mycket bra ! Hehe

Det blev även utvecklingssamtal , tycker dock de samtalen inte ger speciellt mycket , men standardpunkten kom i alla fall upp; Mer aktiv på lektionerna och i disskussioner , Hm kanske dags att göra något åt de !?

Onsdagen var också väldigt seg , fast idrottslektionen var faktiskt riktigt rolig ;) Älskar klassen ! Haha , aja , hade även de vanliga ,, teknik, fysik slöjd , Men efter slöjden kom pappa och hämtade mig på skolan så drog vi in till Tandregleringen (!).
Var sjukt nervös eftersom jag haft ganska stora problem med mina tänder och tandkött ;s Men det gick väl fint , som väntat kommer jag att få en fast tandställning i kinden , men det är ett måste ! Blev även erbjuden räls både uppe och nere , ska nog inte ha det i alla fall ! det var inte jättesnett så tror jag hoppar det ! :)

Men ny tid den 28 maj !

Sedan blev det stan med pappa , han hade lite ärenden och gå , vi letade även ihjäl oss efetr ett par mörkblå converse till honom , hah , han vill vara litte 'inne' :) Han köpte också ett par Levis jeans och sedan blev det glass på torget , en riktig goding nämligen hallondröm ! hihi , tjock !

Hem och ut på golfträning vilket gick mycket fint :)

ska nog snart dra mig till sängs , pyssss


daniella larsson !


kväll och natt med beatrice

Påskafton och dagen började med påskägg. Sedan solade jag en bra stund innan jag åkte hem till Bea ! :) Hiho , vi hade trevligt och va ute och gick, satt vid datan och bakade :)

Jag drog hem vid 7 och åt och tillbaks till bea vid 8 :) Då sminkade vi oss och drog ut en sväng innan det blev kyrkan och misnattsmässa , haha , mysigt hördu :)

Efter kyrkan hamnade vi under vattentornet och låg där en bra stund och bara tittade , fyfan va häftigt ! :)

Sedan hem till Bea och somnade vid 2 .

Upp vid nio och träna , woho -.- Men mke bra gick det i alla fall !

Sedan hem och sola lite , även studsmattan har vi fått upp idag , :)




ullared och slagg !

Ullared var hrymt lyckat ! Gick runt i flera timmar och frossade med shopping :) Det blev mest skönhetsstuffs, t.ex. inpackning, ansiktsmasker, hårspray, smink och brun utan sol ! :)



♥ Brun utan sol

♥ Hårspray

♥ Borste

♥ Ögonfransböjare

♥ Kajal

♥ Mascara

♥ Concealer

♥ Deo-spray

♥ Body-spray

♥ Rakgel

♥ Rakhyvel

♥ Skinnjacka

♥ Trosor

♥ Leggins

På kvällen sov vi alla över hos Caroline och där hade vi riktig tjejkväll ! Ansiktsmasker och peeling, färgade mitt hår och kollade film :)

Tack för en sjukt kul dag och natt <3


ullared

snabb blogg innan jag åker iväg till Ullared , är borta hela dagen ! :)
KLockan nio går bussen och med på den finns jag , louise , caroline viktoria oc h beatrice :) hihi , kme bli så jävla kul <3


Bild från sexan på oss , tur att man förändrats lite :)


onsdagens planering !

Hej folk ! Uppstigen ur sängen nu , trevligt , ska strax duscha ,
Gårdagen spenderades med caroline , clara emma och emma :) VI hade det trevligt får jag erkänna, färgade emma tyledals hår och sen drog vi till tylösand ! :) Där träffade vi lite folk :) Kvällen gick upp och ner men var ändå lyckad ! Så tack för det !

BIlder kommer nog ;)

Idag hade jag tänkt kratta massa i trädgården men det regnar ! Usch , annars tänkte jag också spela golf med lillebror och sen ska vi äta hos mormor , ikväll skulle jag också grillat lite i Grötvik med folk , hoppas det klarnar upp !

Imorgon blir det vi alla längtat efter, ullared :)

Psst ! Mina kläder från HM kom igår också ! :)




solen !

Sitter ute i solen nu och just chillin' :)  Tjusningen med laptop förstår ni ! Men så varmt tyckte jag faktiskt inte att det var ! varmare iförrgår . ;)

Det sägs att det ska regna på torsdag , så nu måste man ta vara på det underbara vädret ;)

Första dagen på påsklovet och jag gick upp vid 11 , då drog jag och bror ut i trädgården och krattade löv, kvistar och sånt skit . Men klirr i kassan ! Catching ! :)

Ska nog fixa lite lunch snart och sedan återgå till trädgården ! ;p




söndag kväll !

Clara kom till mig vid halv sex så kollade vi film från tävlingen ! Riktigt bra tjejer ! :)) Sedan blev det träning och det var väl upp och ner tycker jag ! ;) Men roligt vare , RM nästa ! <3

Aja , sen hem duscha och äta , kolla lite andra avenyn ! Och vetni vad jag kom på ; jag är ledig imorn ! Och faktiskt hela nästa vecka , så natten ska spenderas med min kära data ! Eller nja ;)

Har i alla fall fårr högtalare av pappa idag så det är najz :D Tyvärr vann brorsan kampen om vem som fick va inne på spotify , blä ! Vi använder nämligen samma konto ! ;) Så gammal musik i windows media player , inte ladda ner ngt nytt nu rå på ett tag !

Inbokat; Onsdag , chillkväll i grötvik ! :)


påsklov !

Godmorgon , slänger in ett inlägg innan jag åker till konfan om vad helgen hade att erbjuda !

Skolan i fredags var sjukt chill får man väl säga ! ;D Ingen spanska och ingen idrott, haha , utan bara två lektioner och slutade så ungefär halv 1 . sedan solade jag och vickan lite på skolan och sedan cyklade jag in till stan med Clara ! Vi kollade runt lite här och var och köpte även glasss ! Årets första glass ute i solen ! ;D

Sen sov clara hos mig ! hiho , kollade talang och film och åt massa godis :)

Lördagen började vid 6 då jag och clara gick upp , vi skulle nämligen tävla . Så vid halv åtta drog vi till högskolehallen och började förträna fristående . Nja , gick inge bra ! Sedan även förträning på trampett och matta , gick inte heller bra !

Tävlade även med mina småttingar , hiho söta elr ? :)

Tävlingen gick finfint och två guld kammade vi hem ! :D

Nu är det påsklov , så jävla efterlängtat ! :)
Veckan ska spenderas med massa vänner och på torsdag blir det ullared ! :))




Daniella är ingen badkruka !

Dagen har varit mycket varm och solig ! Kanske på väg mot sommar ?

Så efter skolan drog jag betrice och louise ner till stranden och skulle sola lite :):) Hiho , var dock ganska kallt i blåsten men jag och Bea badade faktiskt ! Sjukt kallt men nu har man det gjort , 2/4-09.  Daniella är ingen badkruka !

Haha , sedan hem och duscha och äta och hamnade vid min käraste , datorn (:

Imorgon blir det skola men sen stan med lillen ! Clara , de ska bli mysigt . Sedan ska plutten slagga här ! Så tävling på lördag ! hiho


Grymt mumsig bild från Tylösand 2008 !



spelas på min spotify !

Låtarna jag går runt och nynnar på just nu är ;

Lady Gaga - Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
Akon - Beautiful (Album Version)
Third Eye Blind - Jumper
Taylor Swift - Love Story


Här gillar vi våren !


vårsolen !

Onsdag och åkte med Louise och Caroline till skolan idag, bil. Vi började dagen med idrott och dans, sedan blev det lite fix av oss själva och sedan ner en stund till hallägrahallen och kolla på 7orna som hade fotbollsturnering. Haha , hade även håla på spanska så satt i hallen en timme typ innan vi gick till tekniken. Va ju ganska chill :)

Sedan blev det typ kiss till mat innan vi drog ner till hallen igen och det var dags för oss att spela fotboll , ombytta och klara inledde vi matchen fint med en 3-0 seger ! woho , även den enda för mitt lag dock -.- :):)

I andra matchen blev caroline skadad och spelade den matchen som ensam tjej eftersom vi inte hade avbytare . hiho , lol . haha slutade lika och sista matchen mot vår egen klass förlorades , ;) maha . Men bra gick det i alla fall för dom , de vann nämligen sedan ,

Men efter vi blivit utslagna så gick jag och caroline och duscha och fixa oss eftersomvi sedan skulle till stan. Haha , så drog vi först till Vickan efter vi slutat och senare vidare till stan , Jag caroline och louise . Vi träffade bea och gick och kollade bussar till Ullared :)

Sedan lämnade bea oss , så gick vi till Skånskan , köpte kaffe och kaka , mumsigt , aiigt ?

Haha , blev fika på torget i vårsolen , stod dock inte ut med kaffet så köpte en cola , räddad , där rök även busspengarna ! Sad.

Efter vi gått runt i stan , kollat bikinis , trosor och skinnjackor åkte vi hem , jag smsade biljetten till mobilen , modernt eller what ? :D

Haha väl hemma började jag plugga lite på kemin , prov imorgon !

Wuhu .


sockrigt !



RSS 2.0