Farmville freak !

Jani , skola as usual idag . Cp klass har man allt.

Efter skolan så åkte jag hem till Vickan. Skulle ta bussen till stan. Så kom bussen och vi sprang efter , hann inte med. Men då kommer det en bil förbi med två tanter och gav oss stjuts. ;) Vet vad ni tänker, men Vickan kan karate ! Inne i stan så o först gick vi till Vild och Vacker och beställde tid för hennes rakpermanent och klipp. Sen ner till alladin och köpa godis till imorgon , sen bussen hem.

Nu är ja hemma och väntar på mami , sen ska vi till ica poch handla inflr morgondagen. Då ska klassen till Hjörnered. Sova under vindskydd, med mygg , djur och småkryp i skogen , låter det inte mysigt !?



Farmville nörd har man också blivit. När man kom hem efter stan var det snabbt som fan in på Farmville och skörda grönsakerna ;)

Helgen e slut !

Kvällen blev absolut inte som tänkt, igen. Vi givk till crille, tryckte in oss men blev utslängda ? moget ! Gott om fjortistjejer fanns där också. haha . Aja fixa lite saker, busar gör vi bra bea och jill. Sen träffade vi lite annat folk utanför crille så var vi med dom, så kom carro , sen massor med andra. Var en stund hos Max, busade med crille o hans fjortisar och kom in i det huset igen en stund. haha ! men ja och carro drog i alla fall hem vid 12.

Vaknade idag vid halv 8. Huvudvärk ! Det var i alla fall bara iväg till sannarp för att vara demogymnast igen. Aja , hemma igen vid halv två. Jag duschade och sen iväg till jill och hämta cykeln och nu sitter jag och spelar farmville. Lite smått beroende ? hahah nejjjdå :))

Nu e denna helgen över. Har varit roliga kvällar i alla fall. Imorgon blir det skola och tisdag och onsdag ska spenderas i skogen med klassen, Hajk ! KUUUUUUL


så såg jag ut igår !

kul kväll och lång träning

Var ganska kul igår fastän det inte blev som vi tänkt.
Kvällen började hos amanda med liten tjejmiddag ! Vi spelade ett spel och sen kollade vi Jerry Springer innan vi fixade till oss lite till och tog bussen till stan. Det blev dock ingen fest i haverdal. Istället gick vi runt i stan, pratade med killar. Sötisar.

Vi tänkte att vi skulle åka till haverdal och en busschaffis sa att bussen skulle gå om en kvart satt en kvart , ingen kom. satt en kvart till, inget hände. Till slut frös vi så vi gick in på sibylla och diskuterade va vi skulle ta vägen.

Åkte i alla fall hem till Bea och snackade och gick ut.

Sen kom man hem i natt och satt och myste med bror framför my name is earl.

Idag var det att gå upp kl. 10, äta frukost och fixa sig , in på farmville en snabbis och sen iväg till´sannarp för att vara demogymnast på utbilding. Varade i 5 timmar ttyp. riktigt jobbigt. bluä.

Hem och duscha och ska logga in på farmville.

ikväll ska jag nog träffa bea och kanske fest ngn stans




Fredag , änteligen

Veckan har gått fort , ! Nu är det fredag.
Skolan som vanligt och tylösand med klassen för att göra livräddninng. Aja ganska skönt vare ändå. Flashade rumpan lite också ajaj !

Hem och duscha och ska börja fixa mig lite smått inför kvällen. Först till amanda och äta med tjejerna. Sen antagligen till haverdal om det är hyfsat väder. Fest ! hahah aja

Imorgon blir det 5 timmars träning och på söndag 7 timmar. Man ba kul !

får väl fixa mig vidare nu

Äntligen inlägg

Äntligen början msn lugna sig . En helt ny kontaktlista inprogrammerad så myclet spam ! ;)

Idag var det först skola efter härlig sovmorgon. Första lektionen var det musik sen fysik , hade dramaläraren och gjorde ingen fysik direkt. Sen Lång rast och sen matte . Hål på Teknik och Språk så slutade ett . Hem och sen till grötvik där jag mötte ngra killar från klassen :) vi väntade in lollo carro vickan o bea och sen började vissa bada . Jag stannade på land, var skitkallt. Senare bort till kolbrottet . Blev en liten tur på Malmens moped :);) Lukas skulle hoppa från 20 så alla klättrade upp på klipporna och kollade på han . Aah blev ju som de blev men 13 körde han på i alla fall ;)

Stackars anton på sina krycks . Sen åkte vi hem , cyklade med en blöt lukas och herman xp Hem och sova och sen till golfen med lilla lisa som trillat med sin moped :( synd om tjejen !

Hem efter de och äta och nu sitter jaghär och blir spammad.




carlsson


sötans bild från skolan igår !

Idag blev det ju som vanligt back to hallägra ! Var hmm, annorlunda :)

Imorogn blire sovmorgon till halv tio !

Tisdag

Måndagen avklarad i skolan , var inge kul .

Nu är det tisdag och ska snart dra iväg.

Orkar inte skriva om min cpiga skoldag.

Träna ikväll !

Tack för helgen !

Tack för gårkvällen , var riktigt mysigt . Blev jag vickan carlsson carro + lövis lalle herman o martin. Grillade myste och sånt :)

Vaknade idag vid 12 hos carlsson ! Vi åt lax och potatis och sen cyklade jag hem och hon till ip. Senare kom även jag så kollade vi tillsammans på tjejernas match ! 1-1 blev det.

Sen efter den matchen tog vi oss ner till Max med en lånad moppe och en snäll emil. Köpte mat och sen upp till ip igen för att kolla killarnas match. Pommes och hamburgare dränkta i cola . gottt . Haha , sen gick jag till träningen som sög så jävla hårt. Hemma nu och har duschat , taggar för sängen.

Har varit en toppenhelg och imorgon äre tillbaks till skolan som gäller. aja .

Lördag !

Lördag ! Vaknade vid halv tio och upp och äta lite frukost och sen var det bara att byta om och cykla in till stan ! Var verkligen på shoppinghumör ! Sånt gillar jag ! :) Fixade massa andra saker också. Provade säkert 20 tröjor på gina ;) Köpte en xp .



Går inte att ladda upp bilder nu men kommer sen :)
Köpte: Collegetröja, kofta, nitarmband och tshirt, :)

Ikväll är en grillning inbokad med Lollo Carro och Vickan mina söta vänner !

Hörs sen !

första veckan avklarad !

Oj vad skönt det känns !  Redan en skolvecka gången !
Dagen började med som vanligt, skolan ! Var en riktig pissdag för min del. Skulle hålla mig lign hela dagen och bara vara normal. Haha , jag är egentligen en ganska högljudd typ. Men det var absolut inga svårigheter med det ! Kanske berodde på min hemska huvudvärk och flimrande ögon, antagligen en liten släng av ögonmigrän. Mådde alltså pissigt som fan. Tog tabletter och kände mig bättre till idrotten som var jävligt kul :) Sammarbetsövningar ! Vi var typ 6 stk från klassen som skulle utförs saker. Myyycke kul

Hem med min moppe i regnet. Louise och caroline kom till mig så bakade vi asgoda cupcakes. Mycket mätta av choklad tittade vi på film och drack hallonsaft. så himla god eftermiddag !

Vid 7 åkte jag iväg till stan med faster och morbror och först tog vi en drink på bulls uteservering och sedan mat på Yoss. Gottt ! Efterrätt och hela köret !

Hemma vid 10 och ska sova snart. Upp imorgon och med lite tur cyklar jag in till stan ! :)




skolan , suuuuuuucks

Körde hem till frida bitch och hämtade henne :) sen till skolan där det var riktigt pissiga lektioner ! 6 lektioner på en dag ! mycket eller mycket ?
Men var ändå en bra dag, tycker skolåret börjat bra !
Eftfer skolan drog jag hem , packade ihop saker och åkte hem till carro för att hämta henne. sen drog vi till tylösand och träffade typ halva klassen där . Var sjukt kul , bada och så vidare :) Kanske sista gången vi är där i år
Sen hem, duscha och sen till skolans fotbollsplan och kolla på Astrios p94 när dom spelade match ! fråga mig inte vad de blev :)
Men kallt var det och jag frös i mitt linne och shorts.
Hem och äta och skriva klart svenskan vi hade i läxa . Ska släcka och sova strax !

Imogon blire skolan, sen hem med carro och lollo , och kvällen ska spenderas med faster och morbror tydligen


dagens ! SHORTS


såhär glá e jag på fysiken !

usain bolt *dregel*

Inte alls någon lust för ett inlägg men whatever.

Skolan hela dagen . eller till 3 i allafall . Ganska lugnt fortfarande. men känns som om det snart kommer bli allvarligare ! Haha , men jag älskar klassen + en massa andra på skolan som alltid gör dagar underbara. :) Fast idag blev jag nerbrottad på marken och blev kallad bajset hela dan . hmm :) och när man blir trött på tjejerna finns alltid niklas cannon <3 min söta pojke
Klant frida kom till mig imorse som vanligt och tvingade mig och hjälpa henne och pumpa hennes däck , hahah gick inge vidare :) Luften ville inte stanna i däcken , hmm .
Sen hem, ut och springa , sen golf med bettan och hem o äta :) mat is my passion, tyvärr
Nu ska jag faktiskt sova , är helt slutkörd .
Imorgon blir detr varmt och därför ska vi efter skolan åka och bada :) fatta mysigt .

Bild på min nyya romeo


usain bolt, hetaste idrottaren ! heheh :)

jag älskar sexor

Idag var det skola som vanligt , Men enligt mig går skolan ut på att skrämma livet ur alla sexorna , heheheeheh (6)
Nej jag skoja , sexor är bäst ! Men var skittråkiga lektioner idag och inte nog med det så blir man totalt trackad av filippo , Haha , masken och lite andra ställningar ! nej fyfan , men tuffa jag kastade en bok på hans öra allt jag pallade för blev så lack !

Iaf . jag kom hem , dog av magvärk , ringde clara och sa att jag inte kunde träna och sen gick jag o la mig framför tvn .¨Somnade någon timme och sen vaknade man till hamburgare. Gott !

Sedan blev det dusch och nu ska jag sitta uppe ett tag vid datorn och spotify !



dead

Oj , visste inte att man kunde bli så här trött efter endast en skoldag, och den var inte ens hel ! Sitter och gäspar och är verkligen heeelt slut. Ska nog krypa i sängen och kanske se någon film. Får se vad som hittas.

Ska ta och förbereda för skolan imorgon . Ska ta med mig till böcker och lappar. + en parfym eftersom överskåpet jag fixade in mig i luktar röv. Haha , det fixar jag nog ! Sen ska jag ta fram kläder och sånt :) vetej vad jag ska ha på mig ännu bara !

Den 20nde kommer pengarna som ska spenderas på nya tröjor ! hatar min garderob just nu -.-

Imorgon blir det träning och dags att ta itu med 5 kilometaren ! Oh herre herre herre gud ! Om jag är död nu , undrar hur illa det kommer vara imon !

mina kläder idag var tråååååkiga så skiter i bild på dom

fjortisar !

Frida kom och hämtade mig imorse. Men då var mina nycklar borta så jag ba wtf. därför tog de lite tid innan vi kunde åka.  och sedan mötte vi bea så cyklade vi till skolan. Väl där är det ju livat som vanligt och hade först bara snack i klassen , sen lekar med några sexor ;s hahah , typ hoppa säck, irländsk julafton och sånt. Sen mat och sen samling i klassrummet igen. Vid halv 1 slutade vi och fick stjuts av Lollo hem :)

Väl hemma satte jag mig vid tvn och så börjar hemtelefonen ringa. hemligt nr och jag svarar som vanligt , men då var det tre tjejer som tyckte dom var onormalt roliga och frågade om jag hade beställt någon mobil från blocket (?) , omoget ? ja ! Haha , men är man 14 år vet man kanske inte bättre ! Dom ringde i alla fall cirka 7 gånger och har hållit mig vid liv denna eftermiddag. Haha .

JAg dissar er små wannabe fjortisar som inte har något bättre för sig än att ringa till mig och vara 'busiga'. Trött på sånt. Och ska ni ringa till mig får ni fan i mig komma på något bra! För det första så jobbar man inte på blocket ! (?) och för det andra är inte inte speciellt trovärdigt att ni, med era pipiga små fjortisröster med fejkad stockholmsdialekt är 24 år. Eller ? Och om ni läser detta (vilket jag vet ni gör, eftersom min blogg är det bästa som hänt världen) så kan ni gå och växa upp eller försvinna någonstans där ni inte märks. För ingen gillar tre små fjortis tjejer !? Haha , oj daniella goes bitchie !
Nej men jag är seriös , och jo visst har jag busringt jag med . men inte 10 gånger till samma person i en tid om 5 minuter ! Nej skärpning på er ,

Ska kolla vidare på tvn nu och sen med mamma och handla. Och fatta skönt jag har , för min elaka bror är inte hemma :):) haha , slipper honom inatt :D

Men jobbig skoldag imorgon slutar kl. 3 :( vilket vi gör alla  dagar förutom fredag då vi får gå 1 :)

Puzz alla mina fjortisvänner


sockersöt bild på mig eller ? :D

träning , bad

Mysig kväll blev det allt , först träning i två timmar , gick väl bra ! Sedan ner till Västra med Clara, Felicia , Sara , Viccan och alexandra :) Bada och äta lite typ :) sen hem och släppte av clara hos henne . hem äta , duscha

Nu ska jag snart föna håret så jag kan gå och lägga mig .

Skolan imorgon , ajaj !


Hallägra in my heart -.-

söndag , skola imon , fasar !

Har super tråkigt . Har kollat på typ alla bloggar i världen ! Helt plötsligt kom jag in på någon norsk gayblogg ;s haha , varit lite över allt ja :)

Snart kommer clara hit ;);)

Ikväll blir det träning ! och efter kanske bada och äta med dom :)


sista dagen :(

Idag är det söndag och den sista dagen på sommarlovet. surt !
Sommaren har varit blandad men inte alls den bästa ! Vädret har varit sugigt , och mke annat har varit tråkigt. Men roliga dagar och kvällar har funnits

Idag var jag uppe halv nio och åt frukost och sen kollade jag på tvn. Sedan skulle jag åka iväg till biblioteket och lämna tillbaka böcker - stängt .-.-

Ska förbereda för skolan idag , ta fram kläder , packa osv. Men vad ska man ha med sig ? haha , typ penna ?


Gick inte naken idag !
tröja - H&M
Jeans - Turkiet , dom jag sydde in
Palestinasjal - Piraia

NY STEREO *GLAAAAAD*

Nu är snart denna dagen slut, ska med andra ord gå till sängs .

Fokus funkade hyfsat och jag nådde besöksrekord om ja kan säga så ;)

Ikväll blev det pizza och hem från GBG kommer en glad pappa och likadan bror som varit och hälsat på kusin vitamin :) De hade varit på stan och införskaffat ny stereo och högtalare till köket och allrummet. och det är ju i köket jag alltid sitter så , perfekto ! Haha , funkar skirbra och pappa är riktigt nöjd, fast han har startat någon gammal skiva med Madonna , gillas inte !

Jag är glad för man kan spela spotify på den ! fatta najs , men den stickan som ska göra kontakten mellan datan och stereon är död, slut på batteri :(

I alla fall så är det sista dagen på sommarlovet imorgon , :( buuh ,

Det blir träning men annars inget planerat ;P

FOKUS

Hej alla BDB:are , :)
läs nu och kommentera tills fingrarna glöder !
puss

skitdag ;)

Haha , har inget att göra så slänger in ett inlägg.

Idag har jag;
- Städat, dammsugit, dammat , torkat, städat lådor och garderob.
- Sytt in ett par jeans till stuprör.
- Gjort slitna hål i ett par jeansshorts.
- Bloggat väldigt mycket , onormalt mycket för att vara jag ;)
- Gjort en ny header, vad tycker ni ?
- Läst massa bloggar
- Gjort om andra bilder.

Haha , vilken skitdag egentligen ;) och bättre blir det ju inte för att det regnar !  


världens allra bästa låt ever !

Green Day - 21 Guns



One
21 guns
Lay down your arms
give up the fight

One
21 guns
throw up your arms
into the sky

you and I

Uppdatering av städning 2

KLAR med städningen ! Puh , men bra blev det allt. Kastade en del kläder ;) hahah , clara ska få titta på några och resten ska skänkas typ.

Nu har jag precis sytt in ett par byxor till stuprörsjeans. Ja , det är sant , jag syr ;) hahha , blev supernöjd ! Jeansen har alltid suttit skitfult och varit extremt vida vid amelbenen , så nu fixade jag till det ! :) haha , såna här dagar behöver man !







Uppdatering av städning

Right , sitter nu på vår nya finfina köksö och skriver. Har precis också torkat golvet i rummet. Innan dess var jag så duktig att jag städade igenom skåp och lådor, dammade och dammsög. Var så överaktiv att jag råkade ha sönder dammsugaren . Aj aj !

Ska bara vänta tills golvet har torkat och sedan dra igång med det värsta ! garderoben ! fasar för den ! :(
Måste komma på ett bra system så inte kläderna kastas runt när jag letar efter något. Och kanske slänger jag något , haha får se hur det blir med det !

Älskar att köpa kläder så måste gå in lite till i garderoben :)

Men jag uppdaterar senare med en bild på mitt nystädade rum , haha :)

100 läsare till din blogg !

Få garanterar minst 100 nya läsare till din blogg via Bloggtrafik .
Klicka här !


De sista dagarna lista !

Blev så himla god kvällsmat. Något afrikanskt med ris och fläskfilé. Plus att vår köksö blev klar nyss. Jättesnygg blev den allt . vi har nu gjort om de mesta i huset . haha :)

Jag kom på att det bara är helgen kvar på sommarlovet. :( sorgligt. men något som är nästan ännu sorgligare är att jag inte har några pengar , Det är sant. Jag är luspank . så kan inte köpa någonting , haha jag hatar det. Har massa stuffs jag önskatr mig . :( Men ska ändå spara allt till Stockholm om jag ngnsin kommer dit. 

Två dagar kvar alltså . ajaj , sedan tillbaka till miffade hallägraskolan, sista året. Känns skönt med stressigt , nu jag måste sätta alla betygen, nu jag måste ge allt. Usch alltså , lär inte bli ett alltför roligt skolår. Men jag erkänner att jag saknar klassen jävligt mycket. 

Har ikväll suttit och gjort en massa listor för saker jag ska göra, köpa osv. Finns en lista jag döpt till ' De sista dagarna ', det är en komihåg vad jag ska göra. Den börjar med; vakna tidigt , buuuh !! Haha sedan; springa, städa, städa garderob. haha , en annan är på sånt jag ska köpa! skor, hood, mascara, nagellack, converse , haha. Jag gillar att skriva listor. ganska mke ;) 

Men nu ska jag snart knyta mig . är trött sen gårdagen ! 

Hörs imorgon då jag ska springa och städa !! GROVSTÄDA. 

ta vara på helgen



/daniella  


treeeevlig kvl

hej mitt folk :)
gårdagen spenderades med jill och bea :) vi var ute lite och sen inne en stund innan vi gick till simon. På vägen dit blev jag våldtagen av Jublar ;);) haha , men väl framme var vi ute med dom, kollade kopps satt o pratade , ut igen och sist till kondan :) kom hem vid halv fem till jill , sov till 12 idag.

är hemma nu och har duschat. ska nog sätta på Just My Luck nu som jag lånat hem av Lollo . annars har jag absolut inget planerat idag , sitta hemma i mina harembyxor och mysa :)




bea o jill ikv <3

håret blev som vanligt , lite kortare ;)
ikväll ska jag vara med bea och jill och sen sova hos jill :) får se vad vi gör ;) men säg till om ni vet ngt kul !!
ska äta nu och packa lite :)


torsdag

godmorgon . jag vaknade idag klockan 10 och då var det bara ut och springa. två och ett halvt varv på slingan blev det. :)
nu har jag duschat och ska snart platta igenom håret .
halv fyra ska jag klippa mig , vet inte hur ännu . men tror bara som vanligt. Haha , lite toppar lite uppklippt osv. ;)

Men vi hörs senare

torsdag idag och bara 4 dagar kvar på sommarlovet , sorgligt !!


harry potter kväll med grottmännskor

Hej ni :) ledsen att jag inte skrivit sen igår morse , haha , men allt har gått väldigt fort.
Det blev ju stan igår då med tjejs . Vi köpte massooor med godis energidricka och cola. Bea kostade på sig ett par harembyxor :) hon älskar dom , fula men bekväma.

och ska bara säga att jag inte varit på så bra humör i stan som man var på då ;) kissie mjao tjejr

Efter stan och en massa annat blev det hem till bea där hon skulle packa . segt ;) haha nejdå. Men för mig gick de like 100 ggr snabbare. så var vi klara och körde iväg mot louise. Dit kom även Caroline och Viktoria. Då var det nästan genast iväg för att köpa pizza på cavalini. jag satte tänderna i en kebabrulle.

Till maten såg vi den första filmen. Harry Potter och de vises sten . 11 åriga harry potter blir trollkarl ;) hehe , sedan blev det de 3 följande. och i fyran var klockan kondadags, dvs 4. så gick iväg för att köpa oss bullar. Haha , kommer ihåg attg jag hade suuuuuperiont i magen och klagade på de mesta innan ja fick ut och röra på mig. men bullar blev de iaf.

Sen somnade vi efter den. lr nja typ en timme efter den var slut. Jag var en surkärring som ville sova, louise caroline och bea var pigga, lr kanske övertrötta? och vickan min söta var som jag , fast hon lämnade dock mig där ensam med tre grottmänniskor och gick hem till sin mormor. ;);) hahah . Men somnade gjorde jag , från 7 till 12.

Nu är jag hemma , ska snart ställa mig i duschen tror jag , och sedan ut till golfen. När jag kommer hem efter tre blir det bara film och en gosig filt. inte får man sova ikväll heller, Då ska man iväg och fira morbror . men de brukar bli god mat osv, :)






klädseln för stan :)
kofta - gina tricot - 199 :-
shorts - topshop - 50 :- var rea
skor - dna - 199:-

och väskan från bianco - 199:-

tjejer ni är så jävla söta hela högen <3

morgon

Nu har jag precis vaknat , senare blir det stan med tjejerna och efter det drar filmkvällen igång :) Ska bli riktigt kul.
Ska snabbt till ICA och köpa lite grejeer.

Vi hörs senare , pussen


viktoria

Igår träffade jag vickan. vi badade ångbad, gjorde ansiktsmasker, kollade film och åt gott. Det blev Wild Child.
Sov även där och somnade vid 3 kanske.
Upp idag halv 1 och kollade bara på tv.
Sen åkte jag hem , ut och sprang på slingan , blev 4 varv . Hem och duscha sedan med mamma och handla.

Nu har jag precis ätit tacos och ska ringa till ´Clara och prata med henne lite. :)

Imorgon blir det filmkväll med tjejerna hos Louise , ska dock bara titta på Harry Potter. Haha , pinsamt att jag inte sett en enda.

Jag har förresten börjat fjälla , :(

´



första träningen

NU har jag och lille bea vaknat, klätt oss och lite sånt smått. Har också börjat packa lite flr ikväll sk ajag till vickan och sova där :) mke mysigt .

blir nog bara spakväll, ansiktsmasker, ångbad och massa huskurer . :) ska bli sjukt bra :)

dock måste jag träna vid 6, första på hela sommaren. ser fram emot det :)

men ska packa klart och sen kasta ut bea ;) haha nejdå

/daniella

bea sover här

KOmmit hem från en utekväll med beatrice . Träffade folk lite här och var :)
Nu är vi hos mig och ska sova på studsmattan i think. Om det inte regnar dåva :)


vi är söta på en bild från förra året :)

kräftor , lycklig

Upp kl. nio idag och hade somvit som en kung där ute . :) vid tio stod jag och plingade på hos bea. Men ingen öppnade så ringde och då ligger jill och bea och sover därinne. väckte dom och sedan cyklade vi ut till tylösand , stekte baksida , lr ja försökte i alla fall. ;)

Hemma vid typ 4 och duschade och åt lite sedan fick jag ett ryck och började städa mitt rum , orkade inte så länge men har i alla fall tagit ngra lådor och skåp. Ska nu göra glass och kolla på tv i think .

Ikv blir det kräftor med familjen , åååh gott :):)

tylösand

Ännu en dag i tylösand . Blev myycket solande och badande , så härligt. Hemma igen vid 6 och hade också varit på after beachen . awesome day. Imorgon kanske det blir tylösand igen ;) men måååste sola baksida , haha , är asmke skillnad om man säger så .

sen golfrunda med mamma

nu ska jag snart gå ut och lägga mig därute där jag ska sova inatt. mitt rum är så jävla varmt så ska bli skönt.


här hör ja hemma



Jill blev intervjuad, haha braziliansk tv nudå tjejer .

after beach  , gillar faktiskt bandet som spelar där just nu :) vi3

hahah röööd

/daniella


stek

inte skrivit på hela dagen för har haft fullt upp. Imorse försov jag mig en timme så va inte på stranden förrän halv elva ;) men stekte i alla fall till 4 med lollo vickan jill och bea , och sedan blev de after beach med Lollo o Vickan :) har varit askul dag.

När jag kom hem blev det god mat och sedan en golfrunda med mamma . Haha . Nu är jag hemma och har precis tryckt i mig en chokladpudding . :) gottmos

Imorgon blir det tylösannnd tidigt igen. Steka ska vi göra .

Men ska sova nu så jag är en piggelin imorgon .
 


/daniella


tylösand

Åh , hemma från en heldag på underbara tylösand. Var där vid tio, då det inte var en människa där. Haha . sedan kom vickan vid 12 så badade vi , och åt och stekte ;) Klart har jag bränt mig lite här och där. Hem vid halv 4 igen och har nu duschat och gosat in mig i mina harembyxor ;)


tänkte sätta på liyte musik , men nejnej , mina högtalare till både datan och de separata är sprängda -.-

Ikväll blire det lugnt för ska upp tidigt imorgon och åka till tylösand !

/daniella

tylösand dessa dagar

Nu ska jag strax ta moppen till carlsson och sedan blir det tylösand . Härligt väder igen ! :)

Har kamera och mobil med mig :)

/daniella

tylösand , fyfan äntligenn

Jag har världens skönaste harembyxor.
imorgon blir det tylösand väldigt tidigt med carlsson min :)
Tar massvis med bilder förhoppningsvis :)


dom mörkrosa e miiiina :)


/ daniella

stan med ccarlssooon

stan med louise idag ! tänkte att jag inte skulle köpa ngt idag , men kommer hem med ett par urmysiga rosa harembyxor. Ni tänker: FYFAN VA RUTTET ! jag tänker det samma haha, men verkligen urmysiga. Ska användas på alla dessa regniga dagar vi har framför oss i höst :)

Annars hände inte så mycket i stan . Gick runt i varenda butik och letade efter en fläta till mig, när vi väl hittade var jag inte längre intresserad, är det fortfarande fint ?

Vi köpte glass och satt på torget och skratta åt folk , kollade volleyboll och butiker :) Nya gina är på G och ja e suuuperglad :)




Dagens ;
Tröja : Jepson 650 REA 450 :-
Jeans : Only 400 :-
Skor: H&M 98 :-

Vad händer ikväll ? :)
/ daniella

Hej alla bloggläsare (h)

Nu ska jag äta lite och sedan blir det stan med carlsson :):) har inga pengar men kolla kan man alltid ;) ska lämna in min väska som gick sönder häromdan.




/ daniella

regn fyfan !

Nu ska jag sova , klockan är typ halv elva och jag är sjuuukt trött .
Men satt bara inne idag typ. Kollade A cinderella story, :) hihi chad michael murray , fyfan vilken snygg kille

Hha a, sedan blev det en tur med pappa och kollade möbler, ska köpa barstolar till köksö och soffa, fotöljer och spegel till vardagsrum.

Men nu ska jag dra mig till sängen , ska sitta uppe o kolla klipp på youtube först typ :)



diggar låten =D



/ daniella

tältet läcker in :(

Måndag morgon och har sovit i tältet i natt med jillsan och beaaan :) Mysig kväll igår , kondan blev de ju också. Sen gick vi och la oss vid 5. Vid 9 var jag blöt men sket i de och sov till halv tolv då vakna bea och alla var skitblöta eftersom de regnat hela jävla natten ! så gick vi in och tog ut allt ur tältet och sånt.
Nu är jag hemma och har precis duchat och ätit frukost . Snart loggar väl bea och jill in och så ska vi se om vi ska göra något. Fast just nu öser regnet så är ganska sugen på att bara sitta inne och kolla film. Haha . 

 

inget händer

Precis kommit hem från morfar. Blev god mat och efterätt och badminton och brorsan , jag äger han hehe . Somnade i morfars hängmatta i typ en timme , sovit dåligt ngra nätter i rad nu .
Vet inte vad jag ska göra nu , kanske ska jag ringa till Bea och Jill . haha , :))



morgon , söndag

Nyduschad och och precis vaken. Har sovit jätegott i min egna säng , :):) Ska snart börja fixa mig litegrann och sedan ska familjen till morfar och fira honom..
Ikv kanske jag träffar Jill och Bea och kanske gör vi ngt kul .
Blir inte precis några långa inlägg . haha . men en bild får ni ;)



kyss

Hos Jill ! <3

Är hos Jill nu och ikväll har vi inte gjort mycket alls. Sprungit runt lite i bäckagård och varit på ICA och köpt godis  .
Satt upp tältet och de blev skitbra . :):)

snart kommer bea också , :)

Bean och jillen :)

Dagen var kul as hell. :)
stan idag igen och vi gick runt ganska länge och gjorde typ ingenitng egentligen. Köpte frapino och kollade i skoaffärer såklart ;))

Skulle egenligen blivit fest ikv men vi ska istället ta de lugnt typ. Får la se. Men måste i alla fall sova hemma inatt, kanske att jag imorgon kan sova i tälthelvetet igen :) tiptopp.

Nu ska jag strax till jillen och vi ska sätta upp tältet igen , de rasade typ en miljard gånger i natt , så kl. 5 satte vi om allting och alla var arga . Haha , aja . :)


Gullgull video på sovande bea :)
Jag sov jävligt gott men jill väckte mig och tvinga mig kolla på filmen . HAHA så jävla bra

Ha en kul kväll everyone

sitter hos bea

Nu sitter jag hos bea. Blev en sjukt galen natt kan jag ju bara säga. Kondan med , gott
Nu står Bea i duschen och vi ska fixa oss lite och sen till stan , jag jillen och beannn .
Trevligt ska de bli. :)))

RSS 2.0