Glader

Jag är glad. Varför vet jag inte. Kanske för att det är valborg imorgon och tävling i helgen eller för att jag är nyklippt och har ett fett paket med kläder på hemväg just nu :)
ser väl ut som vanligt, lite kortare såklart men vågade inte ta mer ;)

We Keep Marching On

Today
Ska klippa mig idag, vill klippa mig ungefär så här kort egentligen. Men det vågar jag inte ;)

Sleepy

Nu ska jag plugga lite på ordkunskapsorden vi har antingen denna eller nästa vecka. Ska nog försöka göra dom nästa fredag eller något. Imorgon är det ju redan onsdag och det kommer att bli en bra dag. 
Får hoppas på lite bra väder. Har lite sovmorgon och sedan in till stan med beatricen efter skolan.
Sedan ska jag bara hem och plugga och sova igen, ja livet rullar på.
Träningen idag gick snabbt och var mycket krävande. Bra att vi gör klart friståendet när det är 10 minuter kvar på vår sista träning innan Riks. Haha.
Tillägger att jag fick mycket bra resultat på mitt hemkunskapsprov och inlämning!
Tack och hej leverpastej! :D

Trötter

Fan va trött jag är. vill bara gå och lägga mig. men måste på träning om två sekunder!
Blir springa och sen fristående, kom igen nu, sista innan lördag!!
Skriver sen!

Idagens

Kolla mobilen :( imorgon kommer det att bli en suddig fisbild

Mobilen paj

Nu har min underbara mobil lagt av helt. Så övergår till min gamla blåa skönhet. Älskar den, bara det att alla funktioner suger. Men men får väl klara mig. Fyller faktiskt år om 16 dagar, men jag vill inte önska mig en ny mobil :(
Har ikväll grillat i Tylösand med barngympan. Var faktiskt trevligt och fick choklad och presentkort på Italiensk glass på Möllegård. Hur nice?
Ska plugga lite på Islam nu.

Göteborg

Vegetariskt! ;)
grym mobilkamera
och en underbar frukost!

Utsliten

Hemma efter fullspäckad dag och ska bara sova nu!
Men bilder och sånt kommer nog imorgon :)
Kom hem från GBG vid 5 och drog iväg på träning. Gick bra om man tänker på min onda fot. Men efter tävlingen på lördag blir det nog att vila lite tror jag. Får tejpa hårt denna veckan.
Kom hem och kollade Wipeout och Ballar av stål med fralla.
Men jag är riktigt trött nu så ska verkligen sova.
Puss

Gothia Towers

Sitter på hotellrummet och har lyckats fixa internet på iPod touchen :) Magnus Ugglas revy var mycket rolig och bra ;) Nu sitter jag och skriker på Hv som nu ska spela ännuen Sudden death !! -- hotellet är skitfint och allt är skitbra , imorgon blir det shopping :) smell ya later!

Göteborg

Vaknade halv 11 och har fixat mig på tjugo minuter. Ska om typ en kvart åka iväg till GBG! Ska bli gott.
Ska packa det sista nu,
Vi hörs imorgon kväll antagligen! 
Ciao :)

Friday, i'm in love

Fredag kväll och ska bara sitta hemma och glo något intressant på tv, älskar sådana kvällar.
Har precis ätit kvällsmat och det blev vegetariskt. Jag älskar vegetariskt och ikväll bjöds det på Auberginegratäng. Var faktiskt gott.
Imorgon blir det upp tidigt som bara den för att dela ut frallorna och tjäna lite slantar. sedan sova lite innan vi reser till Göteborg, sveriges bästa stad typ, efter Halmstad. Haha.
Där ska familjen se på Magnus Uggla revyn och sedan äta lite och antagligen en rundtur i vackra staden på kvällen. På söndag blir det förhoppningsvis mycket shopping i Nordstan.
Så kommer inte ha tillgång till dator under helgen. Men jag nås a l l t i d på mobilen.
När jag kommer hem bloggar jag och har förhoppningsvis bilder.
moi!
--
Little girl, little girl 
Why are you crying? 
Inside your restless soul 
Your heart is dying 

Little one, little one 
Your soul is purging 
Of love and razor blades 
Your blood is surging

Tempo!

Har precis satt mig tillrätta, har varit upptagen hela eftermiddagen!
I skolan började vi med spanska, gjorde lite tråkiga lekar osv. Sedan svenska och SO och sedan slutade vi så vid ungefär halv 12 var man hemma. Men då åkte jag Louise, Caroline och Amanda till Tempo för att kolla. Den nya närbutiken typ. Var skitfint och jävligt mycke folk!
Skulle köpa kontantkort men det hade dom klart inte så fick trava ner till ICA. sen hem och börja baka kärleksmums. Hade ingen kakao så åkte iväg till Tempo, haha sen hade jag ingen vispgrädde, Tempo! Jävligt skönt.
Aja , nu har jag bakat klart och ska ställa mig i duschen tror jag. Har choklad i hela håret. Haha
:)

You Found Me

--
Nu går jag till sängs med denna låt

Sudden Death

Parantes: HV tog det!!!

HV71

Sitter på helspänn framför den 5e slutspelsmatchen mellan HV och DIF. just nu står det 2-3 och bara väntar på Hvs tredje mål!!
Haha , imorgon blir det skola och slutar cirka tolv. Men ska nog till datasalen och försöka skriva lite på min träningsdagbok!
Sedan hem och sen ska jag iväg till Tempo som ska öppna i mitt område. Har längtat efter en ny butik i Konsums gamla lokaler alltså.
Louise har skickat bilderna från tjejkvällen hos mig för ett tag sedan , så ska lägga in några ikväll, så håll utkik.
H E J A H V 7 1

you got that something, something that I want, something that i need

Klockan är 5 och jag ska snart ut och tjäna lite pengar! Kom hem från skolan vid tre som idag var både rolig och jobbig. Men i alla fall satte jag mig med ett riktigt tjockt häfte med extra svenska uppgifter .. -.- Carro och jag kände att det var lite väl jobbigt ;)
Annars hade jag tänkt gå till ICA och fylla på min mobil, kanske gör det senare eller imorgon, måste ha pengar till Göteborg, ska dit på Lördag!!!
Fredag imorgon och det är jävligt soft!

Wednesday, break my heart

Är jävligt jobbigt i skolan just nu. Men i alla fall ..
Hade vanliga onsdagslektioner, idrott musik teknik matte fysik och språk. Redovisade på musiken vilket gick ganska bra!
Efter skolan åkte jag hem till Bea och åt tacogratäng och sedan hem och sitter nu bänkad framför slutspelsmatchen HV71-DIF
Snart ska jag klippa mig. Bort med toppar och ska tunna ut det rejält!! Någon som har något förslag på frisyr :D
S n ä l l a   s k r i v !


Leave my troubles behind

Tisdag och har prc kommit hem från skolan. Gick nog ganska bra på provet tror jag. Sista lektionen hade vi tjejgrupp och bakade chokladbollar. Var mycket gott och kul !
Snart ska jag iväg på träning och sedan hem och sova.

Glapp i mobilsladd, *arg*

Hatar min mobil! Den går inte att koppla till datan eftersom det är glapp i den. Blää .. Så får alltid byta till min gamla mobil om jag vill lägga in bilder/musik. Ska fasen skaffa en ny mobil.
Dagen idag var fin, tråkigt och jobbigt i skolan bara. Hade oförberett prov i svenska och fick G tror jag. Det var i alla fall grymt svårt. Annars hade vi bild och min blev nog klar. :) Helt klart nöjd.
När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt med frågorna till HKK provet. Sedan snackade jag lite med Clara och sedan drog vi till gympan, näst sista gången idag med de små liven. Blir alltid lika förvånad när någon av någon av dem säger snippa eller tuttar! Haha, visste man var det var när man var 6 år? ;) Nästa måndag blir det grillning!
Nu ska jag plugga vidare hela kvällen, så ni hör nog inte mer från mig. Men sedan har jag inte så mycket i skolan hela tiden så då är det nog lite bättre uppdatering får vi hoppas :)
Säg inte till mamma att jag går i converse ;)
Vårkänsla!

It's something unpredictable

Nu är det måndag igen .. ska åka till skolan strax och sedan blir det hem och plugga satan till HK provet imorgon !!

Skada

Träningen gick ju som jag väntat mig, åt helvete. Min fot gör så jävla ont och skriker efter att få ta det lugnt. Men om två veckor åker vi till Helsingborg på RM och jag är egentligen riktigt taggad, men får inte ut energin!! Fyfan va ont jag har. Försöker bita ihop och köra lugnt så klarade två flickisar i alla fall! Hade min fot vart frisk hade jag kunnat köra så jävla mycke bättre. men nu är det som det är! 
Pappa har i alla fall smörjt på något som ska hjälpa, förhoppningsvis. Han klagar på att det är mina platta converse som gör att jag får ont, vill inte tro på han!

Worth Dying For

Vaknade halv 12 idag och har bara suttit och pluggat och städat. Sådan tråksöndag som man ibland kan behöva. Ska göra något annat nu. Är trött på att jämföra priser på mobiltelefoner, haha! Ska bänka mig framför tv:n sedan och ikväll blir det nog att gå till träningen även om jag har jävligt ont i foten.
Imorgon blir det skola igen och ska försöka komma in till stan sedan så jag kan slutföra uppgiften. Sedan blir det näst sista gången med barnen och på kvällen plugga. Är skitmycket i skolan just nu så det gäller att ligga i !

Night


HV tar det ikväll!

Står 3-2 i matchen mellan HV71 och Djurgården. Martin kommer bli fett ägd när HV tar det. Fast fem matcher kvar sedan ..
Egentligen håller man ju på Frölunda ;) men något lag i reserv måste man ju ha!
Har varit nere på flygstaden och kollat i El-Giganten. Ska göra ett skolarbete och jämföra mobiler i två olika butiker till hemkunskapen och snart ska jag börja laga lite mat, tacogratäng står på listan!

Gymnastiken!

Har precis duschat efter tävling. Var uppe halv sju idag och har tävlat tills 12 ungefär. Kom hem med en förstaplats i fristående ! ;) Ingen konkurrens kanske när man tävlar inom föreningen med 8 åringar :) haha men de var så söta!
Idag ska jag ta det väldigt lugnt och gå och lägga mig fett tidigt ikväll. Borde plugga lite hemkunskap. Hoppas jag hittar något vettigare att göra !
Nu ska jag kika kläder på lite olika sidor :)

Hemmakväll!

vad mer kan man begära :)
cola, godis och lite filmer
Och jag måste nämna Amanda och hälsa henne en bamsekram! Hon har nämligen brutit fingret vilket jag bidrog till med en handboll. Tusen gånger förlåt vännen!

Hembakat!

Sitter med en nybakad fralla i näven. Såklart favroitpålägget  björnbärsmarmelad. Hur gott som helst. 
Idag hade vi nationella i matte vilket nog gick bra!
Ikväll ska jag sitta hemma och dega och kolla på en film tror jag. 
Imorgon är det nämligen tävling och då måste man va pigg! Haha
Skriver ikväll !

Glassigt

Kom hem från skolan för ett tag sedan och har nu pluggat lite. Ska snart iväg och träna med Bea och sedan hem till Lollo.
Idag fick man reda på gymnasievalet. Vad har jag kommit in på? Jag förstår inte hemsidan där man ser detta! Ska nog snacka med Thorvald imorgon som är vår Syo. Men det ryktas att alla som sökt Samhäll/Ledarskap kommit in!! ;)
Idag har det varit fint väder, börjar bli en vana! Haha , så på rasten promenerade vi till ICA för att köpa lite glass. Hur gott?
Glassigt!
Kladdmaja

Väldigt dåligt!

Hann inte uppdatera något igår! Hemskt ledsen. Hade fullt upp att plugga till ett svenskaprov vi ska ha idag. Kan det dock fortfarande inte!! 
Nu ska jag strax dra mig iväg till skolan. Slutar klockan tre och då ska jag hem och sälja frallor. Sedan blir det iväg och träna Body Combat och sen hem till Louise för att kolla film.
Imorgon åker min mamma till Budapest! Undrar bara vad fasen man gör där ;)
Ciao . (Håll tummarna för mig på provet nu!!!)

Time Of Your Life

Klar med musikarbetet som verkligen varit en "pain in the ass" ..
Imorgon blir det att hårdplugga till svenskaprovet!! Har lagt upp muffins på mitt rum så de ska tina som jag ska ha i mitt pluggande ! Super ! 
Träningen gick bra och fick ny fjantmusik till vårtfristående ;) Haha , nej den var helt okej, kul med förändring tycker jag ! 
ÅH !! Jag och mamsi satt och beställde kläder från H&M innan ! Blev lite fina saker som leveras v 18.
idagens :)
Nu ska jag sova , klockan tickar !
godnatt pussen

I'm standing right in front of your face. Why?

Hemma från skolan och har skrivit lite på musikarbeten som ska redovisas imorgon. Ska snart dra iväg på träning som kommer börjas med joggande och sedan Malenas specialité, hårdträning på friståendet!!
Skolan idag var som vanligt och jag pluggade på som jag brukar. Känns viktigt just nu..
Måste byta kläder nu och sedan sätta mig på bussen.
Skriver mer ikväll mina vänner

Vädret!

Härligt vårväder är vi tillägnade idag! Tackar Gud eller någon? Det ska tydligen hålla i sig hela veckan, hur underbart?
Kändes då lite tråkigt att sitta instängd i skolan .. Räknades ut att vi bara behöver stå ut med varandra i 9 veckor till. Kan ju säga att det är något som verkligen får en att hänga läpp, men samtidigt får en lite motiverad att köra på!
De sista nio veckorna kommer förhoppningsvis bli grymma! Hoppas på klassfest senare i vår också.
Efter skolan åkte jag direkt till glassbaren med Caroline och Louise. Underbart att äta första uteglassen på året. 
Efter glassen åkte jag hem till Clara och vi kollade in lite bloggar osv. Sedan åkte vi till barngympan. Bara två gånger kvar och sedan en grillning. Känns gott! 
--
Borde nu sätta mig med böcker. Både hemkunskap och musik. Känns inte helt okej faktiskt men bara nio veckor kvar och på något sätt känner jag mig lite halvt taggad (?)
--
Idag prydd med jeansskjorta och såklart mina underdunder bara converse, ute efter minst 5 stycken till!!
Glass , rekommenderar inte marshmallows men marängsviss är ett måste :)

Film!

Hemma från träningen och nyduschad också! Träningen gick som den gick, foten svek mig och fick springa lidandes men men .. Klämt i mig en hembakad pizza och ska nog försöka dra mig till sängen med en gång. Blir att sätta på en film, kanske någon av de jag hyrt eller New Moon! Love it.
Tråkiga inlägg idag då jag inte har några bilder. Men man får ta vad man får ;)
Sov sött så alla är pigga o glada imorgon i s k o l a n !! :(

SOL!

Sitter ute och har precis läst 20 sidor i min hemkunskapsbok! De du Biegitta ..
I alla fall sitter jag nu med pappas portapro och lyssnar på musik i den varma solen, ja fy satan vad varmt det är idag! Hoppas det håller i sig nu bara!
Orkar inte springa in och hämta webkameran annars kunde ja lagt upp en bild på hur jäkla härligtjag har!

John Tucker Must Die

Vaknade runt halv elva och har bara suttit och pluggat på mitt musikarbete. Nu ska jag se en film och sedan gå vidare med Hemkunskapen och ikväll träna, hoppas att det går bra med min fot!

Tack för ikväll!

Nu har de flesta av tjejerna åkt hem och jag Lisa och Vickan sitter och myspratar!
Ikväll har vi bara kollat film och ätit mycket gott!
Louise ska skicka bilder så de kommer upp!
Nu ska jag jaga iväg dessa två korvarna och sedan ska jag se klart på Hata Göteborg

I'm done!

Klarfixad och ska snart möta mina girls!
Vi hörs mina vänner !

Underbart väder!

Åkte till stan och hämtade Amanda på vägen. Vi sålde bullar för fullt och många glada skratt fälldes!
Efter säljandet blev det att gå i stan med Amanda och Louise ! var mycket trevligt och har hittat 1000 saker som ska köpas om någon vecka!
Även underbart väder idag så glajjorna åkte fram samt vårbyxor!

Superbrått!!

Har skitbråttom till torget och skitmycket att göra!
Skriver senare
Ciao!

Bums i säng

Nu ska jag hoppa bums i säng för att imorgon stiga upp kl. 7!
Sleep well (cykelställ)!
Fett gullig tröja med en bild på min pappa !

Tonight!


Vegetarisk Lasange

Hemma från träningen och är klar med allt bak och det känns mycket skönt! Har precis tagit en dusch och ska nu börja fixa mig och sedan äta. Ikväll bjuder huset på vegetarisk lasange! Det var den som Veronica Domenique gjorde i halv åtta hos mig! Hoppas den är god för jag är superhungrig :)
Måste skynda mig lite, slänger kanske upp en bild på moi senare!
Ha en fet helg :)
En vacker dag ska jag bli vegetarian!

Muffins

Nu har jag även gjort muffins, Jättefina chokladmuffins med banan och chokladbitar! 
Ska snart iväg till träning med Clara och sedan blir det snabbt hem och duscha äta och fixa sig och sedan fiesta !
jätteskarp bild ! men jag orkade inte rota fram en kamera..
-
Dags att rota i garderoben efter något att ha på sig ikväll då .. to be continued ;)

Kanelbullar

Jag är mitt uppe i bak av kanelbullar som just nu håller på att jäsa till sig! Imorgon blir det nämligen att sälja på torget med Amanda och Gabbe för att få ihop pengar till klassresan!
Idag har jag redan hunnit jogga också, var inte lika jobbigt idag faktiskt, konditionen kanske tar sig i alla fall! 
Idag har jag mycket att göra och vet inte hur jag ska få ihop allt! 
Nu ska jag baka och sedan träna + sälja frallor och kanske på fest .. kommer inte att hinna!
go' bild!

Bella & Tyra show

Efter att ha suttit uppe halva natten framför webbtvn är jag på något sätt motiverad till att nu jävlar vill jag blogga ! 
Liksom nu kommer våren och jag ska shoppa och snart är det sommar då det kommer att bli sjukt galet ! Jag vill verkligen sätta igång och dokumentera mina dagar!
Att kolla på Bella & Tyra ger mycket inspiration, dock tar dom nästan endast upp Kissie, Dessie och Paow vilka jag tycker är dom man inte ska ta efter , mer Kenza och Foki säger jag ;)
--
Rivstart igen mitt i april då jag är mitt uppe i ett påsklov men ändå i hårt arbete i skolan. Jag är mitt uppe i träning och bak , samt min frallförsäljning för de extra stålarna och i det sociala livet ;)
--
För att jag nu ska börja blogga kommer det att krävas en ny header och design och massssvis med nya kläder , Haha . Så i de kommande veckorna ska jag beställa hem ett lass från H&M och sedan dra en runda i stan när pengarna ramlar in på kontot.
Nyss hemkommen från Ullared är man ju också! Massvis med nya skitsaker har tagit plats i mitt rum. Tar väl lite bilder på det någon dag kanske!
--
Imorgon ska jag först jogga med Bea och sedan baka och ta upp de sista beställningarna för frallorna i området och jag tror att det blir en lugn kväll. Hoppar nog festen jag är bjuden till ...

RSS 2.0