torsdag; försovning, stress och snö

Dagen började med en försovning. Vaknade 7 , hade då mindre än en timme på mig , fyfan vilket sugstart på torsdagen som suger som den är, utan försovning. Men stressade mig förbi morgonen och väl i skolan hade vi först svenska, skriver deckare, går ju framåt ! Spanska , matte , NO , och sist projekttid , projekttiden, den tid på dagen man jobbar ihjäl sig. 2 timmar engelska , lite snack också ! Haha , inte ovanligt . Den sista halvtimmen märkte vi också att de börjat snöa. 

Plus att det blev en brandövning idag också , Annika dröjde hela klassen på NOn men helt plötsligt börjar skolan tjuta , Härligt ! Och som man flabba åt evelyn som stressat sprang fram och tillbaka mellan en massa klasser som om det var på blodigaste allvar ! Hiho ! aja , det var i alla fall sjukt kallt ,

Blöt och frusen kommer man hem, sur. Usch , la mig då under massa filtar i sängen och ligger där än . Det blev varm choklad och top model . 

Kvällen ska i alla fall bli mysig med pappa och bror , det blir maxmat eftersom pappas fantasi inte är den bästa ! Haha !

Och imorgon äre fredagen den 13nde ! Läskigt .  

Har i alla fall sovmorgon till halv tio ! så jävla underbart !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0